Spor
  • 27.8.2009 10:52

UEFA'DA RÖVANŞ GÜNÜ

ANKARA - Futbolda UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçları bugün yapılıyor.
Türk temsilcilerinden Fenerbahçe, 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında sahasında İsviçre'nin FC Sion takımını konuk edecek. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.30'da başlayacak karşılaşmayı, Portekizli hakem Bruno Miguel Duarte Paixao yönetecek. Paixao'nın yardımcılıklarını ise Jose Carlos Neves Ramalho ve Sergio David Gouveia Serrao yapacak.
Fenerbahçe'de Roberto Carlos ve Alex'in yarınki maçta forma giymemesi beklenirken, FC Sion'un Fenerbahçe karşısına Vanins, Vanczak, Sarni, Alioui, Bühler, Marin, Fermino, Serey Die, Paito, Obradovic ve Mpenza muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

-GALATASARAY-

Estonya'nın Levadia Tallinn takımını ilk maçta İstanbul'da 5-0 yenerek büyük bir avantaj yakalayan Galatasaray ise rövanş maçına en avantajlı çıkan Türk takımı olarak dikkati çekiyor.
Levadia Tallinn ile Galatasaray arasında yapılacak karşılaşma, başkent Tallinn'deki A Le Coq Arena'da TSİ 21.00'de başlayacak. Karşılaşmada, Macaristan Futbol Federasyonu'nda Istvan Vad, György Ring ve Zsolt Attila Szpisjak hakem üçlüsü görev alacak.

-TRABZONSPOR-

Bir diğer Türk temsilcisi Trabzonspor ise sahasında 3-1 yenildiği Fransa'nın FC Toulouse takımı karşısında deplasmanda tur mücadelesi verecek.
Toulouse Stadı'nda TSİ 22.00'da başlayacak FC Toulouse-Trabzonspor maçını Belçikalı hakem Serge Gumienny ile yardımcıları Mark Simons ve Eric Thiry yönetecek.
Türk takımlarının maçları, D Smart kanallarından yayınlanacak.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 15:30

İLGİLİ HABERLER