Dünya
  • 8.1.2014 17:26

UFO alarmı

KUZEY Almanya'nın Bremen kentinde Pazartesi akşamı Havaalını civarında UFO (Bilinmeyen Gök Cismi) gorüldüğü iddia edildi. Bu iddia havaalını ve Bremen kentinde büyük heyecan yarattı. Bremen Havaalını kule görevlileri tarafından görülen ve radarda tespit edilen cibim nedeniye bazı uçuşlar iptal edilip, havaalanına inişler de ertelendi. Güvenlik görevlileri görülen gökcismini araştırmaya başladı. Bunun için helikopterler kaldırıldı, veriler incelendi. Bazı telefon operatörleri ise UFO görüldüğü iddia edilen bölgede sinyallerini kesti.

ESNAF ŞAŞKIN

Bremen Havaalanında iş yapan Türk esnaf ise şaşkın. Görüldüğü iddia edilen UFO hikayesine bazıları inanıyor bazıları ise inanmıyor. UFO'nun havaalanında heyecan yarattığını anlatan turizimci Bünyamin Şereflioğlu, „Ben 1996 yılından beri burada iş yapıyorum. İlk kez böyle bir olayla karşılaştık. UfO nedeniyle uçak iniş ve kalkışları iptal edildi. Helikopterler kaldırıldı. Araştırmalar yapılıyor. Heyecan ve şaşkınlık var. Kule görevlisi UFO'yu gördüğünü söyledi. Mavi, beyaz ve kırmızı ışıkları varmış. Radarda da tespit edilmiş. Ancak çok kısa bir süre görülmüş. Kimileri ise görünen cismin bu semtte oturan birinin uzaktan kumandayla UFO'ya benzer birşeyler uçurduğunu söylüyor. Ben de UFO'ya inanmıyorum“ dedi.

Havaalını esnaflarından Refik Şereflioğlu, kuaför sahibi İrfan Uzel ile restoran çalışanı Ayvagül Gültekin'de yaptıkları açıklamalarda UFO nedeniyle heyecan yaiadıklarını, gelişmeleri takip ettiklerini ve bu tür varlıkların olabileceklerine inandıklarını dile getirdiler.

Alman gazeteleri de iki gündür sayfalarıda UFO ile ilgili gelişmelere yer veriyor.


Mehmet UZUN – BREMEN / DHA

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:39

İLGİLİ HABERLER