Yaşam
  • 7.10.2005 20:28

UFO GÖREN AYDINLI KASAP ELİNDE TÜFEKLE AVA ÇIKTI

LEVENT TUNCER
AYDIN (İHA) - Aydın'ın Söke İlçesi'nin Güllübahçe Beldesi'nde kasap dükkanı işleten Hasan Kartal, ailesiyle birlikte yaşadığı Doğanbey Köyündeki çiftlik evinde bir sabah gökyüzünde gördüğü gök cismini yakalayabilmek için elinde dürbün ve tüfekle nöbet bekliyor.


Bir sabah gökyüzüne bakınca gözlerine inanamadığını söyleyen Hasan Kartal, o sırada çiftlik evinin bahçesinde bulunan hayvanların huysuzlaştığını, gökyüzüne bakınca yaklaşık 1 metre boyunda, etrafına ışık saçıp gökyüzünde süzülen cismi gördüğünü belirterek, "İlk önce gökyüzündeki cismin kartal veya yırtıcı bir kuş olabileceği endişesi yaşadım. Elime dürbününü alıp, cismi incelemeye çalıştım ama başarılı olamadım" dedi.


Cismin bir süre gökyüzünde asılı kaldığını, daha sonra kaybolduğunu belirten Kartal, "Cismi görür görmez aile fertlerine ve yakında bulunan arıcılara gösterdim. Onlar da bu cisme bir anlam veremediler. Bir de ışık saçan bu cismi sabahın erken saatlerinde görmüş olmamız bizi daha da şaşırttı" diye konuştu.


Bu olay öncesinde gök cisimleri ve ufo tartışmalarına pek inanmadığını söyleyen Hasan Kartal, "Kendi gözlerimle görünce artık inanıyorum. Boynumda dürbünüm, elimde tüfeğimle çiftlik evine geldikçe takibi sürdüreceğim" dedi.


Kartal ayrıca, en kısa sürede bir fotoğraf makinesi alıp bu cismi bir kere daha görme şansı olursa fotoğraflamayı düşündüğünü belirtti.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:57

İLGİLİ HABERLER