Spor
  • 18.7.2009 15:27

UĞUR BORAL : BANA GELEN TEKLİFTEN HABERİM YOK

Fenerbahçeli futbolcu Uğur Boral, takımının ihtiyacı olan sistemi teknik direktör Daum’un getirdiğini ve uygulamaya çalıştığını söyledi.
Uğur Boral, Fenerbahçe’nin kamp yaptığı Bad Wösishofen kasabasında, sabah antrenmanından sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Fenerbahçe gibi kaliteli bir takımın sisteme ihtiyacı olduğunu ve Alman teknik adam Christoph Daum’un bu sistemi getirdiğini ifade eden Boral, şöyle
konuştu:
"Daum’un düşündüğü şeyi gerçekleştirmek için biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Onun istediklerini en iyi şekilde uygulamak
istiyoruz. Herkes nerede ve nasıl oynaması gerektiğini ezberler hale geldi. Ümit ediyorum; hep beraber geçen senin üzüntüsünü taraftarlara unutturacağız."
Sarı-lacivertli futbolcu, geçen yılla ilgili daha konuşulması gereken çok şey bulunduğunu, ancak geçen senenin geride kaldığını ve buna gerek olmadığını belirterek, kendisinin bu sorunları "sistem" diye adlandırdığını kaydetti.

"KİM GELİRSE GELSİN FARK ETMEZ"

Uğur Boral, Fenerbahçe’ye yapılması düşünülen transferlerde kendi bölgesi için de bazı isimlerin geçtiğinin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:
"Hiç fark etmez. Tüm futbolcular kaliteli. Yarın başkası gelir o oynar. Herkes Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele ediyor. Ben oynarken Roberto Carlos ve Wederson kardeşim gelmişti. Sonuçta herkes elinden gelen en iyi mücadeleyi verdi. Ben oynadım herkes oynadı. Bu konu sorun değil. Fenerbahçe’nin başarısı önemli.
Başkanımızın sözleri var; bu sözlerin gerçekleşmesi için hepimiz mükellefiz. Biz Fenerbahçe’nin işçileriyiz. Başarırsak hepimiz mutlu olacağız.
Başarı gelince herkesin bunda payı olur. Başarıyı, şampiyonluğu kesinlikle bireyler değil ekipler getirir. Kim gelirse gelsin hiç önemli değil."

"GELEN TEKLİFLERDEN HABERİM YOK"

Boral, kendisine transfer teklifleri gelip gelmediği sorusuna ise "Benim haberim yok. O konuya girmek bile istemiyorum. Telefonlarım kapalı, buraya
konsantre olmaya çalışıyorum" diye yanıt verdi.
Takımda çok iyi genç futbolcuların bulunduğuna işaret eden Boral, şöyle devam etti:
"Benim mevkimde Onur adlı genç arkadaşımız var. Onur, Furkan, Abdülkadir çok yetenekliler. İleride Fenerbahçe adına mücadele edebilirler. Ancak zamana ihtiyaçları var. Ağabeylerini ve hocalarını iyi dinlemeleri gerekiyor. Fedakarlık gösterirlerse başarılı olabilirler. Yetenek önemli, ama mantalite ve sabır çok daha önemli. O mantalite kafalarına yerleşirse başarılı olurlar."
Boral ayrıca, Almanya kampının çok iyi geçtiğini belirterek, Nürnberg karşısında oynayacakları maçta teknik direktörün isteklerini yerine getirdikçe daha da mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Almanya kampının 6. gününde çalışmalarına, bu akşam yapılacak Nürnberg maçı öncesi devam etti.
Teknik direktör Christoph Daum, sabah antrenmanında futbolculara özellikle yan top ve kanat çalışmasıyla kaleden dönen toplara şut çalışması yaptırdı.
Memhet Topuz yine takımdan ayrı çalışmalarına devam etti.
Bu arada, bu sabah gelmesi beklenen sportif direktör Aykut Kocaman antrenmana gelmedi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:12

İLGİLİ HABERLER