Gündem
  • 28.11.2019 06:00

Uğur Dündar: "Oyun bitti, maske indi!"

'Saray'a Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşmeye giden CHP'li iddialarıyla gündeme gelen Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar, konuya ilişkin Twitter'dan bir paylaşım yaparak konunun savcılığa intikal ettiğini duyurdu. Tecrübeli gazeteci paylaşımında "Oyun bitti, maske indi! Gerisi savcılıkta!.."ifadelerini kullandı.

'Saray'a giden CHP'li iddialarıyla gündeme gelen Sözcü gazetesi yazarı Uğur Dündar, konuya ilişkin sosyal medya platformu Twitter üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İddiaların savcılığa intikal ettiğini ifade eden Dündar, "Her oyunun bir sonu, her maskenin bir ömrü vardır. Oyun bitti, maske indi! Gerisi savcılıkta!.. Ne diyorum hep; Hakikat topallayarak da olsa hedefine ulaşır!.. Yaşasın hakikat! Hakikatten büyük güç yok!.." ifadelerini kullandı.

Dündar'ın paylaşımı şu şekilde:

dundarr.JPG

Öte yandan Uğur Dündar, köşe yazılarına bir süre ara verdiğini duyurdu.

Uğur Dündar, “Değerli okurlarım, Yaz döneminde bile ara vermeden sürekli yazdım. Kısa bir ara veriyor ve yıllık iznimin bir bölümünü kullanıyorum. En kısa sürede yeniden buluşmak ümidiyle… Sevgiyle kalın…” diye yazdı.

Rahmi Turan’ın “Külliyedeki CHP”li yazısıyla sarsılan Sözcü gazetesinde, söz konusu haberin Uğur Dündar’a da geldiği ancak inanmadı için yayınlamadığı açıklanmıştı. Rahmi Turan, yanıltıldığı için özür dilemişti.

Kaynak: Uğur Dündar: "Oyun bitti, maske indi!"

Güncellenme Tarihi : 28.11.2019 15:30

İLGİLİ HABERLER