Medya
  • 30.3.2015 22:05

Uğur Dündar'a Tweet sildiren cevap

28 Şubat sürecinde Tansu Çiller'e çıplak fotoğrafları üzerinden şantaj yaptığı basına yansıyan Uğur Dündar kendini sosyal medyada CHP'ye adadı. Dündar'ın yaptığı son paylaşım ise bir takipçisinin verdiği cevap ile adeta boşlukta kaldı.

Sözcü gazetesinde birlikte köşe yazdığı Emin Çölaşan'ın 'Sakıncalı Gazeteci' isimli kitabında dahi nasıl bir sapık ruh haline sahip olduğu ortaya çıkan Uğur Dündar, 28 Şubat sürecinde Tansu Çiller'e çıplak fotoğrafları ile şantaj yapmıştı.

Çiller'i istifaya zorlayan insanlık dışı çabanın başında gelen isimlerinden olan Uğur Dündar, şimdilerde ise kendisini tamamen CHP yandaşlığına adadı.

CHP KAPAĞI

Kendisini 'Tarafsız gazeteci' diye pazarlayan Dündar, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı "Haber kanallarında saatlerdir hiç şansı kalmamış milli takım konuşuluyor. Gerçek demokrasi örneği olan CHP'deki önseçimle ilgili tık yok!" yorumuna imalı bir cevap geldi.

Kayıkçı rumuzlu kullanıcı Dündar'a "CHP'nin de hiç şansı kalmadığından olabilir mi Uğurcum?" cevabını vererek adeta kapak yaptı.

Uğur Dündar'ın sözkonusu yorumu silmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 21:18

İLGİLİ HABERLER