Medya
  • 31.3.2012 18:16

Uğur Dündar'dan canlı yayında şok kavga!..

Uğur Dündar katıldığı canlı yayında programın moderatörlerini adeta topa tuttu.

Tansu Çiller'e çıplak fotoğraf şantajı yaptığı iddialarına yanıt vermek için canlı yayına bağlanan Uğur Dündar, Latif Şimşek'le arasında yaşanan kavga programa damgasını vurdu.
Gecenin en hararetli tartışması Beyaz TV'de ekrana geldi. Dinamit programına telefonla katılan Uğur Dündar, Tansu Çiller'e çıplak fotoğrafla şantaj yaptığı iddialarına yanıt verdi.

PROGRAMI SORUMLU TUTTU

Dündar, hakkındaki iddialara sert çıkarken, iddiaları gündeme taşıyan programın moderatörü Latif Şimşek ve Rasim Ozan Küthyalı'yı da topa tuttu.

BIRAKIN BU AYAKLARI

Latif Şimşek'in 'Sizi canlı yayına bekliyoruz 'söylemine sert çıkan Uğur Dündar "Bırakın bu ayakları Allah aşkına. Reyting yapacaksınız diye. Biz bunu çok iyi biliriz.Size yeterince reyting yaptırdım zaten." dedi. Şimşek ise reytinge ihtiyacı olmadığını ifade ederek, "Siz asıl bana söz verdiğiniz halde reytinge ihtiyacı olan kanallara çıktınız. Müslüm Gündüz'ün ne mal bir insan olduğunu Fadime Şahin'e anlattırdıysanız bende bir takım iddiaları gündeme getirdim. Ben size cevap hakkı veriyorum" dedi.

LATİF ŞİMŞEK ÇİLEDEN ÇIKTI

Uğur Dündar'ın canlı yayındaki ifadelerine kızan Latif Şimşek "Siz televizyonculukta duayen olabilirsiniz ama bizde bir şeyler yaladık geldik sizin kadar olmasa da" dedi.

İFTİRA EDEN ŞEREFSİZDİR, ETTİ DİYENDE

Uğur Dündar'ın programda kendisine iftira edildiğini söylemesi üzerine çileden çıkan Latif Şimşek "Size iftira eden şerefsizdir. Etmediği halde etti diyende şerefsizdir. Uğur bey siz Arena'da sağa sola çamur attığınız günlere şu anda tekrar döndünüz. Ben Latif Şimşek olarak size hangi iftirayı attım? Uğur bey siz insanları konuştururken, size kimse hesap sordu mu ki, siz bana hesap soruyorsunuz Allah Aşkına... Benim kimleri konuşturacağıma siz karışamazsınız" dedi.

 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...
 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER