Spor
  • 12.6.2021 15:49

Uğurcan Çakır Avrupalıların gözdesi oldu

A Milli Takımımızın İtalya ile oynadığı EURO 2020 maçı 3-0'lık mağlubiyetle sonuçlandı.

Ay-Yıldızlıların kötü bir oyun sergilediği karşılaşma sonrasında kamuoyunda milli kaleci Uğurcan Çakır ile eleştiriler dikkat çekti. Avrupa'da ise durum farklıydı. 24 yaşındaki file bekçisini kendi takımına bile öneren futbolseverler oldu.

AMilli Takımımız, EURO 2020'de oynadığı ilk maçta İtalya'ya 3-0 yenildi. Bu mağlubiyetin ardından sosyal medyada ciddi bir tartışma yaşandı.

Twitter kullanıcılarının bir bölümü Uğurcan Çakır'ın performansını eleştirdi. 24 yaşındaki file bekçisi ile ilgili Avrupa'da ise farklı bir gündem vardı.

Yabancı futbolseverler Uğurcan Çakır'ın performansından etkilendi. Sosyal medya hesaplarından bununla ilgili paylaşımlarda bulunanlar milli kalecinin kendi takımlarına transfer edilmesini istedi.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

"Uğurcan Çakır, Tottenham'da olası bir Hugo Lloris değişimini için ideal isim olabilir"

"Birçok üst düzey kulüp Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'ı arayacak"

"Türkiye' ilk yarı kötü. İtalya'yı kontra ataklarda yakalayacak teknik kaliteyi gösteremediler. Kaleci Uğurcan Çakır en iyi oyuncuları"

"Avrupa'da değeri ve bilinirliği artacak bir kaleci varsa o da Uğurcan Çakır. Türkiye liginde geçirdiği birkaç harika sezonun ardından Avrupa'nın 5 büyük ligine geçme şansını yakaladı"

 

Güncellenme Tarihi : 12.6.2021 15:51

İLGİLİ HABERLER