Spor
  • 29.9.2011 03:08

UJFALUSİ : BEN BÖYLE TARAFTAR GÖRMEDİM

Konuşması sırasında Galatasaray ile Atletico Madrid'i kıyaslayan Ujfalusi, "Burada çok büyük bir taraftar kitlesi var.Her maçımızı kazanmamızı bekliyorlar.Beraberlik bile anlamsız.Buradaki taraftar baskısı dünyanın başka hiç bir yerinde yok" dedi.
Ujfalusi, ülkesinde yaptığı açıklamada hem iki ülke futbolunu hem de eski ve yeni takımını kıyasladı
Çek yıldız, G.Saray’ı Baros’la birlikte şampiyon yapmak istediklerini söyledi

“G.Saray’da kazanmanın dışındaki her türlü sonuç başarısızlık. Her maçı kazanmak zorundasınız. Atletico Madrid’de durum böyle değildi. Sağ bekte başladım şimdi ise stoperde oynuyorum. Her yerde görev yaparım.”

GALATASARAY uzun bir aradan sonra savunmada yeni savaşçısını buldu. Bu sezon Atletico Madrid’den transfer edilen Tomas Ujfalusi hırsı ile hem Fatih Terim’in hem de taraftarların gözdesi oldu. Çek yıldız ülkesinde yayınlanan Sport.cz sitesine yaptığı açıklamada hem iki ülkenin futbolunu, hem de eski takımı ile Cimbom’u kıyasladı, “Şampiyon olmak istiyoruz ve olacağız” diyerek de iddialı konuştu. İşte Ujfalusi’nin röportajından öne çıkanlar…

Puan kayıpları bizim hatamızdan oldu

“Türkiye Ligi’nde maraton yeni başladı. La Liga daha yüksek tempoda oynanan lig. İspanya, niteliksel olarak daha yüksek bir lig ancak kimse Türkiye Ligi’ni kötü sanmasın. Kesinlikle öyle değil. Şampiyon olmak istiyoruz ve olacağız. Bunun için mücadele ediyoruz. Baros ile beraber G.Saray’ı şampiyon yapmak istiyoruz.
Güçlü bir teknik direktöre sahibiz. Fatih Terim, büyük başarılar yaşamış bir teknik adam. Yenilerini hep birlikte başarmak istiyoruz. Şu anda 4 hafta geride kaldı. Gereksiz puan kayıpları yaşadık. Bunlarda hep bizim gereksiz hatalarımızdan ötürü oldu. Önce sağ bekte başladım şimdi ise stoperde görev alıyorum. Ben her yerde oynarım. Çünkü profesyonelim ve benim için mevkiinin sorunu yok. Aynısını A.Madrid’de de yaşadım. Terim nerede derse orada oynayacağım.

Taraftar çok farklı her yerde destekliyor

Taraftar çok farklı. Nereye gitsek, bizi yalnız bırakmayan bir G.Saray taraftarı var. Avrupa’da da destek oluyorlar.
İlk maçımızı inanılmaz büyük bir statta oynadık. Tribünlerde tam 25 bin kişi vardı ama dışarıdan bakılınca bomboş gibi görüyorsunuz. Çünkü stat 80 bin kişilikmiş. Açıkçası Türkiye’de mutluyum... G.Saray’daki baskı çok daha fazla. A.Madrid’de üzerimizde bu kadar fazla baskı yoktu. Çünkü G.Saray’da kazanmanın dışındaki her türlü sonuç başarısızlık. Her maçı kazanmak zorundasınız. Atletico’da durum böyle değildi. Biz kazanarak UEFA Kupası’na gittik, ama Atletico’da ama böyle baskı yoktu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:39

İLGİLİ HABERLER