Asayiş
  • 12.1.2019 15:41

Ukrayna'da genç kızları katleden cani DİNSİZ çıktı

Ukrayna'nın Harkov kentinde 22 yaşındaki Buket Yıldız ve 22 yaşındaki Zeynep Hüsünbey'i kaldıkları evde öldüren cani Hüsnü Can Çökmez dinsiz çıktı. Facebook profilinde dini kısmı kısmına dini yok yazan cani, pişman olmadığını bildirmişti.
Ukrayna'da iki Türk kızını öldüren Hüsnü Can Çökmez'in babasının mezarına "Dünyada adalet yoktur. Hapis de verseniz ben cezamı her gün yaşıyorum" notunu bıraktığı ortaya çıktı.

Hüsnü Can Çökmez dini ile ilgili görsel sonucu

TOPRAĞA VERİLDİ

Ukrayna'nın Harkov kentinde Hüsnü Can Çökmez tarafından ev arkadaşı Buket Yıldız ile birlikte öldürülen tıp öğrencisi Zeynep Hüsünbeyi (22), İzmir'in Karabağlar ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın annesi Nalan Hüsünbeyi, cenazede güçlükle ayakta durabildi.

Ä°lgili resim

Tıp eğitimi aldığı Ukrayna'nın Harkov kentinde yılbaşı gecesi Hüsnü Can Çökmez tarafından öldürülen iki genç kızdan Zeynep Hüsünbeyi'nin cenazesi, yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından perşembe akşamı İzmir'e getirildi.

Ölümü büyük üzüntü yaratan Zeynep Hüsünbeyi için bugün öğle saatinde evlerinin bulunduğu Yeşilyurt semtindeki Kavaklıdere Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye annesi Nalan ile babası Yurdal Hüsünbeyi ve amcası Mete Hüsünbeyi, Karabağlar Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Selvitopu, Konak Belediye Başkanı CHP'li Sema Pekdaş, yakınları ve genç kızın arkadaşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Ukraynada öldürülen Zeynep, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
 
Genç kızın arkadaşları, akrabaları ve komşuları tabutun başında uzun süre gözyaşı döktü. Acılı anne Nalan Hüsünbeyi ise yakınlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildi. Sahip olduğu tek çocuğunu kaybetmenin acısını yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan baba Yurdal Hüsünbeyi de taziyeleri kabul etti.
Güncellenme Tarihi : 15.1.2019 00:20

İLGİLİ HABERLER