Gündem
  • 27.2.2022 00:03

Ukrayna'nın kritik şehirleri bombalanıyor

Rusya Ukrayna'nın birçok şehrine saldırıyor!Ukrayna Ulusal Güvenlik ve Savunma Konseyi'nin toplandığı, sıkıyönetim planlandığı öğrenildi.Poltava'dan bir UM gazetecisi, Myrhorod'daki hava kasabası yakınlarında patlamalar duyulduğunu ve bir ateş parıltısının görüldüğünü bildirdi.  İçişleri Bakanı Anton Gerashchenko'nun danışmanı , Kiev ve Harkov'daki askeri kontrol merkezlerine füze saldırılarının yapıldığını söyledi.

Son dakika: Rusya Ukrayna savaşının 3'üncü gününde çatışmalar şiddetleniyor. Rusya başta Harkiv ve Kiev olmak üzere Ukrayna'nın pek çok şehrine hava saldırısı gerçekleştiriyor.Son dakika: Ukrayna’nın Harkiv şehrinde çatışmalar şiddetlendi. Ukrayna’nın doğusunda bulunan ve Donbass bölgesine yakın olan Harkov şehrinde bu gece çatışmalar şiddetlendi. Ayrıca Rus ordusu Herson, Odessa, Mariupol ve Kiev'e de yoğun hava saldırısı gerçekleştiriyor.

Ukrayna'nın kritik şehirleri ateş altında! Dengeleri değiştirecek flaş hamle...

Son dakika haberlere göre Ukrayna'nın başkenti Kiev'de işgalci Ruslarla ordu birlikleri çarpışıyor. Rusya Savunma Bakanlığı, Kiev'in müzakereyi reddetmesi üzerine tüm birliklere bütün istikametlerde saldırıya geçme emri verildiğini açıkladı. Zelenskiy "Silah bırakmayacağız" diye konuştu. Uluslararası haber ajansları neredeyse aralıksız şekilde Ukrayna'dan 'son dakika' koduyla haber servis ediyor, Ukrayna'nın Ankara Büyükelçiliği ise Türkiye'den satın alınan Bayraktar TB2 SİHA'larının savaşta oynadığı rolü Twitter mesajıyla paylaştı. Almanya'dan ve İngiltere'den yeni kararlar geldi.

Güncellenme Tarihi : 27.2.2022 00:27

İLGİLİ HABERLER