Gündem
  • 23.7.2019 08:00

Ülkücülere sızan FETÖ'cü kadının şok eden Bylock mesajları

Ülkücülerin arasına nasıl sızdı? FETÖ'cü 'Asena'nın gözyaşları!

"FETÖ’nün siyasi ayağı" tartışmalarına ilginç bir katkı da Posta yazarı Nedim Şener'den geldi.

Örgütün iktidar-muhalefet ayırt etmeden tüm siyasi partilere nüfuz etme girişimlerinde bulunduğunu vurgulayan Nedim Şener, örgütün Ülkücülerin arasına da sızdığını dile getirdi.

Nedim Şener, köşesinde, Ülkü Ocakları’na sızan bir kadının, örgüt yöneticilerine gönderdiği Bylock mesajlarını paylaştı.

İşte o köşe yazısı;

- FETÖ’cü ‘Asena’nın’ gözyaşları

FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmaları son sürat devam ediyor. Ben, “Herkes oy verdiği partiye baksın FETÖ’nün siyasi ayağını görecek” görüşümde ısrarlıyım. Çünkü FETÖ’yü az çok tanıdığımı düşünüyorum; örgütün hedefi, iktidarıyla muhalefetiyle herkesi birden yönetmek, kullanmaktır.

Onun için kendi amacından daha önemli bir şey yoktur; iktidar koltuğunda kimin oturduğunun önemi yoktur, amacı iktidarı da muhalefeti de yönetmektir. Dolayısıyla her partide her kademeye mutlaka yerleşmiştir.

Örgütün kripto haberleşme sistemi ByLock yazışmaları bu konuda ilginç örnekler içeriyor.

Bir süre önce Menzil tarikatı içine sızmış FETÖ üyesinin mesajlarını paylaşmıştım. Sadece bunlar değil tüm siyasi partilere sızmış FETÖ’cülerin mesajları var.

Şimdi de, Ülkü Ocakları’na sızmış bir kadının, örgüt yöneticilerinden Ahmet Aktuğ isimli kullanıcıya gönderdiği mesajı aktaracağım. Aktuğ’un da Aslan Konusbaev, Hamdi Parlak ve Baran Nakliye isimli kullanıcılar ile paylaştığı mesajda, Ülkü Ocakları’na sızmış FETÖ’cü kadın, diğerlerine şu tavsiyelerde bulunuyor;

“En önemli tavsiyem şu olurdu; baştan iyi bir hikaye kurmaları.

Yani kervan yolda düzülür mantığı ile değil en baştan her detay düşünülerek hikayelerini yazsınlar. Bizim en çok zorlandığımız şey bu oldu herhalde. Affınıza sığınarak söylüyorum, önce erkek arkadaş gibi şeylerle gidilmeli öncelikle partiye ve Ocağa gitmeleri gerekiyor.

Ayrıca çok iyi araştırmaları gerekiyor yani Ülkücülükte o kadar çok konu, terim var ki, hepsini bilmek gerekiyor, çok okusun ve çok araştırsınlar. Oraya gittiklerinde Ocak geçmişini soracaklar. Çünkü normalde Ocağa liseliler gider, bir üniversitelinin kolay kolay gitmesi beklenmiyor.

- Ailede MHP’li olmalı

Ailesinin MHP, milliyetçi görüşten olması çok çok büyük avantaj sağlayacaktır. Bizim bir artımız da buydu. En önemlisi çok güçlü olmalı, hayatımda hiç o kadar erkekle konuşamam.

İnsanlar orada belki kimlerle muhattap olacak.

Ocakların tamamı neredeyse erkek, benim her gidişim, her programım toplantılarımız hep erkeklerle. 30 erkek ve tek asena. Kendini koruyabilmeli, çok yumuşak birisi olmasın yoksa benim gibi her gittiğinde gelince saatlerce ağlayabilir.

Önemli kısım Ülkücülüğü, camiayı, siyaseti biliyor olması. Onların kitaplarını okumuş olması, davayı bilmesi… Zayıf bir ihtimal ama bir de Ocak geçmişi olması, hiç olmazsa ailesinden birinin olması.

Ocaklar birbirleriyle irtibatlı, farklı Ocaklara gitseler bile hikayeleri birbirinden bağımsız olmalı mutlaka. Kendi aralarında konuşuyorlar. Program vs, bir yerde ortaya çıkar. Kaldı ki bir de okul ev teşkilat kısmı var.

Bir de tabii sosyal medya hesaplarının paylaşımları bu yönde olmalı. Yani Ocağa gitmeden çok çok önce başlatsınlar, dikkat ediyorlar böyle şeylere kesinlikle. Yani üç aylık bir sosyal medya hesabı varsa adam kuşkulanıyor, bu ne iş gibi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.”

MHP lideri Devlet Bahçeli boşuna 23 Mart 2019’de boşuna “MHP’deki FETÖ’cüleri biliyoruz” demedi.

Yazının tamamını okumak için tıklayınız

 

Güncellenme Tarihi : 23.7.2019 09:03

İLGİLİ HABERLER