Spor
  • 29.7.2019 21:28

UltrAslan'dan KOÇ ürünlerine boykot çağrısı

Twitter'da gündem oldu!
Galatasaray'ın en büyük taraftar grubu UltrAslan, Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a olan tepkilerini dile getirdi ve Galatasaray taraftarını Koç Grubu'nu boykot etmeye davet etti.

UltrAslan'ın yaptığı boykot çağrısı, kısa sürede Twitter'ın gündemine oturdu. Taraftarlar ayrıca Galatasaray Spor Kulübü'ne Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu içerisinde yer alan Koç Grubu'na ait Divan Restaurant ile olan anlaşmanın bir an önce iptal edilmesini talep etti.

Ultraslan'ın yayımladığı bildirinin tam metni ise şu şekilde.

"Başkan seçildiği günden itibaren VİZYONLU başarısızlığını örtbas etmek, yolduğu kitlesini bir arada tutmak ve kendisine gelecek tepkiyi farklı bir noktaya yansıtmak için Galatasaray düşmanlığına sığınan Ali Koç tüm kamuoyunun malumudur.

BAŞARI için aileden gelen paranın yetmediğini; bilgi, beceri ve tecrübenin gerekli olduğunu öğrenen, camiamıza ve yaşayan efsanemiz Fatih Terim'e mesnetsiz ve ahlaksız ifadelerle saldırması düştükleri çukurun, yaşadıkları acının ne denli büyük ve derin olduğunun bir yansımasıdır.

Koç ailesinin önde gelen isimlerinden İnan Kıraç'a soruyoruz.

"Seneye de Galatasaray Üniversitemizden Ali Koç’a yılın iş adamı ödülünü vermeyi düşünüyor musunuz?"

Ali Koç'un camiamıza mesnetsiz saldırıları gösteriyor ki Koç Ailesi ve Koç Holding kendilerini GALATASARAY DÜŞMANI olarak tanımlamakta herhangi bir sakınca görmediklerini tüm kamuoyuna ilan etmişlerdir.

Madem sizler her fırsat bulduğunuzda Galatasaray camiasına ve değerlerine saldırıyorsunuz; eşsiz Galatasaray taraftarının kalbi, beyni ruhu, nefesi ve sesi olarak bizler bugün itibarıyla 2006 yılında duyurduğumuz gibi tekrar #BoykotKoç diyoruz!

Bu boykotun ülkenin en zengin ailelerinden biri olan KOÇ Grubu'na maddi olarak zarar veremeyeceğini söyleyenler olabilir; ama BOYKOT bir süreç işidir.

Milyonlarca Galatasaraylıların hafızasında yer etmesi için bu BOYKOT ÇAĞRISI önemlidir.

Bu boykot hareketinin ilk adımı olarak stadımızdaki Koç grubuna ait DİVAN Restaurant anlaşmasının bir an önce feshedilerek kulübümüzden uzaklaştırılmasını ve camiamıza duyurulmasını bekliyoruz!
@GalatasaraySK"


 

Güncellenme Tarihi : 29.7.2019 21:32

İLGİLİ HABERLER