Spor
  • 23.7.2009 17:06

ULTRASLAN'DAN "KÜFRE SON" ÇAĞRISI

İSTANBUL - Grubun internet sitesinden, "Hep birlikte küfre son verelim" başlığıyla yapılan açıklamada, Galatasaray Kulübü'nün geride kalan sezonda, taraftarlarının küfürlü tezahüratı nedeniyle karşı karşıya kaldığı yaptırımlara dikkat çekildi.
Küfre karşı yapılan çağrıda, hem sarı kırmızılı kulübün hem de taraftarının küfürlü tezahüratlar yüzünden birçok zorluk yaşadığı vurgulanarak, şu ifadelere yer verildi:
"Maddi ve manevi açıdan bizlere zararı olan bu küfürlü tezahüratları, artık yeni sezonda kesinlikle Ali Sami Yen tribünlerinde duymak istemiyoruz. UltrAslan olarak küfürlü tezahüratlara engel olmak adına tüm gayretimizi ortaya koyacağız.
Takımımızın 90 dakika boyunca küfürden uzak fakat ateşleyici bir şekilde desteklenmeye ihtiyacı vardır. Büyük Galatasaray taraftarı olarak, bize her yönden zarar veren küfrü tribünlerimizden el birliğiyle sileceğimize ve bu bilinçle hareket edeceğimize dair olan inancımız sonsuzdur. Zira bizlere yakışan da budur. Tribünlerimizde küfür etmeyelim, ettirmeyelim!"

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 16:08

İLGİLİ HABERLER