Medya
  • 30.9.2021 12:07

Ulusalcı Nihat Genç Kemalist Mustafa Balbay, Uğur Dündar ve Tuncay Özkan'a saydırdı

Nihat Genç alayına saydırdı

Yazar Nihat Genç, CHP medyasını ve Mustafa Balbay, Uğur Dündar ve Tuncay Özkan gibi bazı isimleri terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP'nin kirli emellerinin üstünü örtmekle suçladı.

CHP'ye yakın isimleri ve medya kuruluşlarını terör örgütü PKK'nın kirli planını gizlemekle suçlayan yazar Nihat Genç, "Sözcüsü, Cumhuriyet'i CHP'si Halk Tv'si, niçin kitleyi kandırıyor oyalıyorsunuz, PKK, bir bayrak bir ordu ve toprak istiyor, neden barış ve demokrasi kisvesi altına saklıyorsunuz!" diyerek tepki gösterdi. Genç, "Et kafalı Mustafa Balbay" yazısında Cumhuriyet yazarı Mustafa Balbay'ı sert bir dille eleştirdi.

Genç'in "Et kafalı Mustafa Balbay" yazısı:

Hakikaten bu adamlara ne oldu? İçerde mapus damlarında beyinlerini kim neler oydu! Yoksa içerde yatan insanların birkaç istisna hariç ülke ve memleket ve devlet düşmanı oluyor tezi bilimsel psikolojik olarak doğru mu?

TBMM'de tartışılmasının başlamasıyla (Allah korusun) meşruiyet kazanacak olan PKK dünyanın bütün ülkelerinde legal ofisler açıp dağa militan toplama sayılarını patlatacaktır, kitlesini gazlayacak bölgeyi harlayacak ve yeni hendek benzeri maceralarla bir genç kuşağı daha ölümlere sürükleyeceği çok açık denenmiş bilinen bir acı gerçektir!

İnsan mısınız, cani misiniz?

Adam olsaydınız partiniz CHP'yi HDP'ye kaptırmazdınız, adam olsaydınız, İzmir CHP teşkilatını HDP karargahı haline getirmezdiniz! Demek aynı terane? Barış özgürlük gelecekmiş! Hangi ördekleri kekleri kerizleri kandırıyorsunuz!

Terbiyesiz sinsi ahlaksız vatansız adamlar, PKK'nın ne talep ettiğini neden tek satır yazmıyorsunuz, Sözcüsü, Cumhuriyet'i CHP'si Halk Tv'si, niçin kitleyi kandırıyor oyalıyorsunuz, PKK, bir bayrak bir ordu ve toprak istiyor, neden barış ve demokrasi kisvesi altına saklıyorsunuz!

Çok güvenilir ağbiniz Uğur Dündar'ı da al, şöyle HDP'nin kucağına oturmuş Atatürkçüler'i maaile toplayın, liberaller alayınız, bakın, Polonya'da bir milyon Silezyalı bağımsızlık istiyor. Kendilerini ayrı bir ulus olarak görüyor, hadi, koşun Polonya'ya.. Bir oysunlar sizi.

Romanya Karpatlar'da Macar Türkler de bağımsızlık istiyor, bir milyon Sekel, az değil, acayip iş çıkar size, o bir milyonu, demokrasi barış deyip iki yılda üç milyon haydi haydi yaparsınız, hadi bir gidiverin. Bir güzel domaltsınlar sizi Karpat dağlarında!

Yoldan geçerken Baltık Denizi'nde Bornholm var, Danimarka'dan bağımsızlık istiyor, bir el atın. Hazır gitmişken Forea Adaları da Danimarka'dan ayrılmak istiyor. Siz de canım daracık yer Sözcü, Cumhuriyet, Halk TV'ye sıkışıp kalmayın, Avrupa kıtası sizden insanlık barış demokrasi istiyor! Kaftancıoğlu'nu şöyle dünya gözüyle bir görsünler anında gelene gidene ajana teröriste bağımsızlık kesin verirler!

Oradan bizim Karadeniz'e atlayın, Gürcüler'e Lazlar'a Çerkezler'e vs. haksızlık etmeyin, demek onbeş yirmi yıl dağlara çıkınca bu iş oluyor diyecekler ve bizim PKK'dan neyimiz eksik deyip, sizleri havada karada makaralı silahlarla karşılayacaklar! Hazır barış ve özgürlük ve insanlık yolculuğuna çıkmışken Kıbrıs'a uğrayın Makarios'un mezarına çelenk koyup verdik gittik anasını satayım, deyin. Şöyle bir Ermenistan'a uğrayın, bir daha özür dileyin! Hazır gelmişken Afrin'e İdlib'e Kamışlı'ya Kerkük'e Barzani'ye de bir uğrayın. Amerika'nın PYD'ye yığınak yaptığı onbinlerce uçak ve tır dolusu silahları da şöyle bir okşayın. Sonra Dedeağaç'a geçin, Amerika'nın Trakya sınırında binlerce tankının ne işi var, deyip, siz barış ve özgürlük ve insanlık aşıkları, namluları Türkiye'ye dönük bu tankların her birinin namlusuna birer gül takıverin! Yetsin artık, Mustafa Balbay, Emre Kongar hocanın da senin de çektikleri nedir be kardeşim. Bence önce isimlerinizi değiştiriniz, mesela, Emre Kongar, Demokratik Kongar olsun, Mustafa Balbay, Demokratik Balbay, oluversin! Demokrasi deyince ülkedeki bütün liberallerin hainlerin .ötü kalkıyor, havaya giriyorlar, önünüz arkanız açılsın, ishal olmuş gibi demokrasi sıçarsınız, sizi nihayet adam yerine koyanlar çıkıyor, ki 'Demokratik Kongar'ın isim babası Apo'nun elini öpmeyi de ihmal etmeyin!

Güncellenme Tarihi : 1.10.2021 10:29

İLGİLİ HABERLER