Spor
  • 30.6.2007 13:08

ÜMİT KARAN, TAKIMLA BİRLİKTE İDMANA ÇIKTI

İSTANBUL - Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı idman ile sürdürürken, dün yapılan son iki antrenmanda yer almayan Ümit Karan, takımla birlikte çalıştı.
     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Karl Heinz Feldkamp yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 2 saat süren antrenmanda, sarı-kırmızılılar kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.
     Dönüşümlü olarak 3'erli gruplar halinde yapılan idmanda, bir grup tesislerde ağırlık ve dayanıklılık çalışması yaparken, bir grup açma geçme hareketleriyle koşu, diğer grup ise topla pas çalışması gerçekleştirdi.
     Neşeli başlayan idmanda dün teknik direktör Feldkamp tarafından idmandan çıkartılan Ümit ile futbolcu arkadaşları şakalaştı. Antrenmanı izleyen yaklaşık 100 kişilik taraftar grubu ise Ümit'e tezahüratta bulunarak, ''Bu forma nasip olmaz herkese, bırakmayız seni bir yere, 2000 ruhu doğmak üzere, Cim bom'un yılı olacak bu sene'' diye bağırarak futbolcuyu tribüne çağırdılar. Ümit ise yaptığı yumruk şovun ardından, tribüne giderek taraftarlara imza dağıttı.
     Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Carrusca bugünkü idmana katılarak, takımla birlikte çalışmalara başladı. Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 17:46

İLGİLİ HABERLER