Spor
  • 9.10.2011 00:09

ÜMİT MİLLİLER 4'TE 4 YAPTI

Ümit Milli Takım, 2013 UEFA U21 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 7. Grup'taki dördüncü maçında Macaristan'ı 2-1 mağlup etti. Millilerimizin gollerini 18. Dakikada Zsolt Szokol kendi kalesine ve 64. Dakikada Alper Potuk atarken, Macaristan'ın golünü ise 53. dakikada Andras Gosztonyi kaydetti. 21 Yaş Altı Milli Takımımız bu sonuçta grupta 4'te 4 yaptı.
Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Raşit Çetiner, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, oyuncuların bekledikleri oyunu oynamamasına rağmen arzuladıkları sonucu elde ettiklerini söyledi.
Çetiner, ''Grubumuzdaki 4 maçı da galibiyetle tamamladık. Hazırlık maçlarıyla birlikte galibiyet serisini 6'ya çıkardık'' dedi.
Maçta istediklerini oyunu ortaya koyamadıklarını ifade eden Çetiner, "Karşıdaki takımın oynamak değil de oynatmamak üzerine kurulu anlayış bunda etken oldu. Golü bulduk, ama enterasan bir gol yedik. Kontra ataktan gol yedik. Neticede kazandık. Futbolcularımın mücadelesinden memnunum. Bazen böyle oluyor. İyi oynamadan kazanılıyor. Özellikle puan maçlarında böyle olması önemli'' diye konuştu.
Gruptaki 5. maçlarını İtalya ile deplasmanda oynayacaklarını hatırlatan Çetiner, ''Orada daha konsantre olup daha iyi olacağız. Evimizdeki İtalya maçına avantaj sağlayacak puan veya puanlar almak istiyoruz. Birinci çıkmasak bile en iyi ikinci olarak eleme maçı oynamak istiyoruz. İyi takım olma yolunda ilerliyoruz. İnanıyorum ki en iyi şekilde finallerde ülkemizi temsil edeceğiz. İtalya yenilmeyecek takım değil. Onlar kadar disiplinli oynayıp, savunma yapmamız gerekiyor. Oyuncularımızın yeteneği onlara
göre daha fazla'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 13:20

İLGİLİ HABERLER