Medya
  • 15.3.2020 18:58

Umre'den dönen Esra Elönü'nün babası vefat etti!.. Koronavirüs testi yapıldı

Haber7 Yazarı Esra Elönü'nün babası umreden döndüğü günün gecesi vefat etti..

Umre ziyaretinden dönen Haber7 Yazarı ve Ülke TV'de yayınlanan Arafta Sorular Programı'nın sunucusu Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü (63) ani kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti.

Esra Elönü kimdir?

Suudi Arabistan'dan dönüşünün ardından Gaziosmanpaşa ilçesi Yıldıztabya Mahallesindeki evinde ani kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Elönü'nün cenazesi, Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

TESTLERİ NEGATİF ÇIKTI

Esra Elönü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, koronavirüs testinin negatif çıktığını açıkladı.

Elönü, ''İnna lillahi ve inna ileyhi raciun. Babamı Umreden döndüğü gece kaybettik . Rabbimin inşirahı için da ediyorum . Umre dönüşü olduğu için dostlarımdan Koranavirüs şüphesiyle ilgili çok soru alıyorum . Yapılan testlerin sonucu Negatiftir. Ölüm sebebi için Adli Tıp raporu bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

Esra Elönü, babasını kaybetmesinin ardından internet üzerinden biyografisi araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. Peki, Esra Elönü kimdir nereli ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Esra Elönü, 1982 yılında İstanbul Beşiktaş'ta dünyaya geldi. Esra Elönü'nün annesi ev hanımı babası ise İmam Şaban Elönü'dür. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni kazansa da eğitimine devam etmedi.

Bir haber sitesinde yazarlık yapan Esra Elönü, aynı zamanda bir televizyon kanalında da programlar sundu. 2005 yılında Beyaz Dua Evi Çocukları, 2007 yılında Çekirdek Lokantası, 2009 yılında ise Hayy Aksi isimli kitaplarını çıkardı.

2012 yılında Karabük Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Süleyman Civliz ile dünyaevine girdi ve bu evlilikten bir oğlu oldu.

 
Sizin İçin Seçtiklerimiz
Güncellenme Tarihi : 15.3.2020 21:34

İLGİLİ HABERLER