Gündem
  • 17.4.2005 01:50

UMREDEN DÖNEN SOSYETE HAVAALANINDA İÇKİYE SALDIRDI

Türkiye'nin sayılı zenginlerinin ve sosyetenin tanınmış simalarının umre yolculuğu sona erdi. Bazı sosyetik umrecilerin Atatürk Havalimanı Free Shopları'ndan içki satın aldığı görüldü.


Kafile başkanlığını Nadire İçkale'nin yaptığı, aralarında Özcan Sabancı, İnciser Gazioğlu, Servet Koçak, Esin Demirören, Nur Dürüst, Bilgi Ramazanoğullları gibi Türkiye'nin tanınmış ailelerinin mensuplarının bulunduğu 270 umreci, Suudi Arabistan Havayolları'na ait bir uçakla Cidde'den İstanbul'a geldi.


Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan umrecilerden Özden Sabancı, "Allah herkese nasip etsin. Çok güzel günlerdi. Sürekli ibadet ettik" dedi. Esin Demirören ise, "Orada sürekli ibadet ettik. Orada insan değişiyor, her şeyi unutuyorsunuz. Çok güzel bir duygu. Hayatımın geri kalanına yansıyacağını düşünüyorum. Tekrar tekrar gideceğim inşallah" diye konuştu.


Kafile başkanı Nadire İçkale de, kendisinin birçok kez umreye gittiğini ve her zaman gitmeye devam edeceğini söyleyerek, "Sürekli ibadet ettik, namaz kıldık. Çok farklı bir duygu, çok güzel bir organizasyon yaşadık ve Türkiye'ye döndük" ifadelerini kullandı.


Öte yandan, bazı umrecilerin havalimanının free shoplarından içki satın aldığı ve içki şişeleriyle zemzem sularını aynı sepette taşıdığı dikkat çekti.

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:54

İLGİLİ HABERLER