Gündem
  • 17.10.2005 00:00

UNAKITAN'DA GIDA ZEHİRLENMESİ ŞÜPHESİ!..

UĞUR ALICI
ANKARA (İHA) - Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tuncalp Özgen, Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın hastaneye kaldırıldığını doğrulayarak, Bakan Unakıtan'ın bu gece hastanede kontrol altında tutulacağını bildirdi.


Hacettepe Üniversitesi Rektörü Özgen, İHA'ya yaptığı açıklamada, Bakan Unakıtan'ın hastaneye kaldırıldığını doğrulayarak, Unakıtan'ın iftar saatinden sonra hastaneye geldiğini kaydetti. Rektör Özgen, Hacettepe Hastanesi Dahiliye Bölümü'ne alınan Bakan Unakıtan'a aşırı su kaybı nedeniyle serum bağlandığını ve gerekli tedavilere başlandığını belirtti. Kontrol amaçlı olarak Unakıtan'ın hastanede kalacağı bilgisini veren Rektör Özgen, Unakıtan'ın hastanede kalıp kalmayacağı kararının, bölümün uzmanlarınca verileceğini sözlerine ekledi.


Rektör Özgen, Unakıtan'a konan ishal teşhisiyle birlikte rahatsızlığının yediği gıda maddelerinden kaynaklanmış olabileceğini tahmin ettiklerini belirtirken, Bakan Unakıtan'ın eşi Ahsen Unakıtan'ın refakatçi olarak kaldığını, kendisinin de bu akşam Bakan Unakıtan'ı ziyaret edeceğini söyledi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:53

İLGİLİ HABERLER