Spor
  • 27.6.2014 22:54

Ünal Aysal Moyes'e Mancini'den fazlasını verdi

Galatasaray'la görüşmelerde bulunmak üzere İstanbul'a gelen David Moyes'in menajerinin de Türkiye'ye gelmesiyle birlikte imza atacağı öğrenildi.

Manchester United'dan ayrıldıktan sonra Amerika'da uzun bir tatil yapan Moyes, sürpriz bir şekilde İstanbul'a geldi. Galatasaray'la kısa süre önce masaya oturan David Moyes, sarı kırmızılı takımla sözleşme imzalamak için Türkiye'de.

İngiliz basınında dün ortaya çıkan Moyes gerçeğinin ardından İskoç teknik adam aniden İstanbul'a geldi. David Moyes'un ardından İskoç teknik adamın menajerleri de İstanbul'a geliyor. Konuyla ilgili Eurosport.com Türkiye'ye konuşan Moyes'in temsilcileri, İskoç hocanın artık Galatasaray'ın başında yeni teknik adam olacağını belirtti.

Moyes

 

David Moyes'un Galatasaray'dan yıllık 3,5 milyon Sterlin garanti ücret, bonuslarla beraber de 5 milyon Sterlin alacağı belirtildi. Moyes'in menajerine göre; Bonuslar Şampiyonlar Ligi, Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası'nı içeriyor. Ancak en yüksek rakam 4. yıldızın takılmlasıyla verilecek olan 1 milyon Sterlinlik bonus olacak. Moyes'in 3 yıllık kontrata bu akşam ya da yarın imza atması bekleniyor. Manchester United macerasında yılda 7 milyon Sterlin alan İskoç teknik adam, sarı kırmızılılarla sözleşme imzalaması durumunda vergi ödemeyeceği için İngiltere'den daha fazla elinde para kalacak.

Moyes

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:50

İLGİLİ HABERLER