Spor
  • 7.5.2013 00:24

Ünal Aysal takımda kalacakları açıkladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal TRT SPOR'da yayınlanan 'Futbol Gecesi' programına katılarak çok özel açıklamalarda bulundu.

Programa telefonla konuk olan Ünal Aysal Alper Potuk transferi hakkında ve Burak Yılmaz'ın gelecek sene takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili bilgi verdi.

FENERBAHÇE’NİN ALKIŞLAMASI ÖNEMLİ DEĞİL

“Fenerbahçe taraftarının bizi alkışlaması o kadar önemli değil. Fenerbahçe camiası çok büyük. Bir kısmı alkışlar bir kısmı alkışlamaz. Herkesin kendi hür iradesine bırakmak lazım. Aykut Hoca’ya haksızlık yapmamak lazım. Ben hatırlıyorum eski başkanımız Özhan Canaydın Fenerbahçe’yi başarılarından dolayı alkışlamıştı. Camiadan biraz tepki çekti ama fair-play ödülünü de kazandı. Başarı başarıdır. Alkışlansa da alkışlanmasa da bu değişmeyecek.”

TERİM İLE DEVAM EDECEĞİZ

“Fatih Terim seneye tabii ki kalacak. Kontratımız bu şekilde. 3 sene ile de sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki senenin sonunda oturup konuşuruz. Kulüp içinde farklı fikirler her zaman olur. Ama hoca ile teknik konularda farklı fikirlerde olmamız mantık dışı. Piyasa faktörleri vs diğer etkenler. Olabilecek transferleri tabii ki gerçekleştiririz. Aramızda bir uyumsuzluk yok. Hakemlerin, yöneticilerin de formsuzluğu olabilir. Hakemlere yüklenmemek lazım. Hakemlik müessesi hepimizin saygı duyması gereken bir yer. Hakemler de kendi mesleklerine saygı duymalı.”

YABANCI SINIRI…

“Yabancı sınırına genel olarak bakmalıyız. Bugün Türk futbolunun kendisini Avrupa’da tanıtma savaşı verdiği süreçte kötü yönde etkili olacaktır. İç piyasada da haksız rekabet olacak ve futbolcuların fiyatları yükselecek. Önümüzdeki günlerde tartışma yaratacak bir konu bu. Yorgunluğumuzu atar atmaz ilk konumuz yabancı sınırı olacak. Federasyondan randevu alacağız.”

MUSLERA, MELO VE BURAK…

“Muslera gerçekten iyi bir kaleci. Kendisinden son derece memnunuz. Bu konuda benim önüme gelmiş ciddi bir teklif yok. Bizim elimize geçen bir teklif yok. Eğer gelirse; gayet tabii değerlendiririz. Futbolcumuza sorarız. Gitmek istiyorsa önünü açarız. Melo hakkında girişimimizi yaptık. Arkadaşlarımız müzakereleri devam ettiriyor. Geçen sene çok zor oldu. Yine aynı şekilde başladı devam ediyor. İnşallah aynı şekilde bitmez. Bir an evvel olumlu anlamda neticelenir.”

“Muslera için söylediğim sözler Burak için de geçerli. Oyuncumuz isterse ve şartlarda anlaşırsak gidebilir. Tüm oyuncularımız için aynı şekilde. Bizim hedeflerimiz belli teklif verecek takımlar bunun bilincinde olmalı.”

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:35

İLGİLİ HABERLER