Spor
  • 10.1.2014 12:23

Ünal Aysal'dan 'Alex Telles' açıklaması

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, futbol sezonunun ikinci yarısında üç kulvarda da başarılı olmak istediklerini belirterek, ciddi rakipleriyle başa çıkabilecek kadroya sahip olduklarını söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'nde yaptığı devre arası kampını dün akşam ziyaret eden Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve sportif koordinatör Bülent Tulun ile sabah antrenmanını izledi.

Futbol sezonunun ikinci yarısı hakkında değerlendirmede bulunan Ünal Aysal, "Hem teknik kadrolarımız, hem de oyuncularımız, tatillerini enerji depolayarak geçirmişler. Sezonun ikinci yarısını çok güzel geçireceğimizi tahmin ediyorum. Başarılı olacağımızı umuyorum. Üç kulvarda koşan bir Galatasaray var. Üçünde de başarılı olmak istiyoruz. Bu biraz da rakiplerimize bağlı. Son derece ciddi rakiplerimiz var. Onlarla başa çıkabilecek, mücadele edebilecek imkanlara sahibiz. Görevimiz, teknik kadromuza bu imkanları sağlamak. Onlar da gerekeni yapacaktır" diye konuştu.

''Transferleri bir hafta içinde tamamlayacağız''

Başkan Aysal, yerli oyuncu rotasyonunda sıkıntı yaşanmasına rağmen hala transfer yapılamadığının hatırlatılması üzerine, "Transfer sezonu yeni açıldı. Tahminime göre bir hafta içinde bu eksikleri tamamlayacağız" dedi.

''Alex Telles'ten vazgeçmedik ama transfer ortada''

Brezilyalı savunma oyuncusu Alex Telles'in transferinden vazgeçmediklerini anlatan sarı-kırmızılı kulübün başkanı, "Alex Telles transferi şu anda ortada ama pozitif yürümüyor. Bu noktada rakamsal değil ama teknik birtakım sorunlar var. Ticari olarak genel şartlardaki mutabakatımızda bir sorun yok ama teknik olarak ciddi sorunlarımızın olduğunu söyleyebilirim. Bu konuda alternatifimiz var" ifadelerini kullandı.

Bu arada Ünal Aysal, sarı-kırmızılı takımı takip eden basın mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Eurosport Türkiye

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:36

İLGİLİ HABERLER