Spor
  • 27.6.2014 21:43

Ünal Aysal'dan Moyes tartışmasına son nokta

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer gündemlerinden bulunan teknik direktör David Moyes ile sözleşme imzalamayacaklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, David Moyes görüşmesinin detayları NTV Spor'a anlattı.

Teknik direktör arayışını sürdüren galatasaray, İskoç teknik direktör David Moyes'u İstanbul'a getirdi. Ancak başkan Ünal Aysal, NTV Spor'a yaptığı açıklamada Moyes ile sözleşle imzalamalarının söz konusu olmadığını bildirdi

Roberto Mancini'nin ayrılmasından sonra arayışa giren Galatasaray'da başkan Aysal, İlk olarak Hikmet Karaman ile bir araya gelmişti. Sabah saatlerinde de Moyes, İstanbul'a geldi ve başkan Aysal'ın oteline giderek bir görüşme gerçekleştirdi.

Zirvede Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanlı Lutfi Arıboğan da bulundu. Ancak Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, David Moyes ile sözleşme imzalamalarının söz konusu olmadığını açıkladı. Aysal, İskoç teknik adamla sözleşmeyle ilgili bir görüşme yapmadıklarını belirterek, "Moyes misafirimiz. İstanbul'u gezecek ve İngiltere'ye dönecek. Şu anda kendisiyle sözleşme imzalamamız söz konusu değil. Şu anda Moyes'u düşünmüyoruz. Acelemiz yok, onun da acelesi yok. Her zaman söylüyorum, önceliğimiz Alman teknik adamlar. Görüştüğümüz Alman hocalarla anlaşamazsak, Moyes alternatif olabilir. Kendisi deneyimli bir teknik adam" ifadesini kullandı.

Galatasaray'ın görüştüğü Alman teknik direktörler arasında Dünya Kupası'nda Almanya Milli Takımı’nın başında bulunan Joachim Löw ile Amerika Birleşik Devletleri'yle yine Brezilya'da bulunan Jurgen Klinsman isimleri yer alıyor. 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 03:50

İLGİLİ HABERLER