Asayiş
  • 27.1.2014 00:33

Üniversite öğrencisi ölüme tırmandı

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman’ın Kahta ilçesinde üniversite öğrencisi olan Doğan Deniz (22), ikamet ettiği Turgut Özal Mahallesindeki evin anahtarını içeride unuttu.
Evine girmek isteyen Deniz, yangın merdivenlerine çıktı. 6. kata kadar yangın merdivenini kullanıp daha sonra su oluklarına tutunarak evin içerisine girmeye çalışan Deniz, oluğun kopması sonucu 6. kattan düşerek ağır yaralandı. Yaralı Deniz, ambulansla Kahta Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Deniz, yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Deniz'in cesedi daha sonra incelenmek üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
Düşme anına şahit olan Mustafa Yılmaz, üniversite öğrencisinin nasıl düştüğünü şu şekilde anlattı: “Adam orada boruya asıldı. Boru da altında kırıldı ve adam da düştü” dedi.
Mikail Çetin ise, “O pencereden balkona geçmeye çalışırken o boruya tutundu. Boru da yerinden çıkınca adam boruyla beraber aşağı geldi. Sonra da ambulansı aradılar. Hastaneye götürdüler, orada vefat etti” dedi.
Aynı binada oturan Sevgi Turan, mutfakta su içerken aşağıya halı düştüğünü zannettiğini söyleyerek, “Mutfakta su içiyordum. Birden halı gibi bir şey düşmüştü. Çıktım bir çocuk yerdeydi. Sonra anneme haber verdim” şeklinde konuştu.
Apartmanın en alt katında oturan Şevket Gedik ise,” Öğle saatlerinde, herhalde yangın merdiveninden balkona geçiş yapmak istemiş. Su borularında asılı vaziyette, su borusuyla birlikte düşmüş yere, çakılıp ölmüş” dedi.
Doğan Deniz’in Adıyaman’ın Samsat ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu ve Kahta Meslek Yüksek Okulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:09

İLGİLİ HABERLER