Asayiş
  • 30.11.2004 06:33

ÜNİVERSİTELİ KIZ GÖĞSÜNDEN TEK KURŞUNLA VURULDU!..

Üniversite kazanıp Diyarbakır’dan İzmir’e eğitime gelen Meltem Putak, Turgutlu yakınlarında göğsünden tek kurşunla vurulmuş olarak bulundu.

DİYARBAKIR’dan, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ne eğitime gelen Meltem Putak (21) Manisa’nın Turgutlu İlçesi yakınlarında öldürülmüş halde bulundu. İddiaya göre bir süre önce ailesini telefonla arayan Meltem Putak, Diyarbakır’da da kendisini rahatsız eden Yılmaz Akbaba’nın (34) İzmir’e geldiğini ve kendisiyle görüşmek istediğini anlattı.

Meltem Putak 30 Ekim günü, kaldığı Buca’daki Hoca Ahmet Yesevi öğrenci yurdunda arkadaşlarına, Bornova’daki yakınlarını ziyarete gideceğini söyleyip ayrıldı. Üniversiteli kızdan bir daha haber alınamazken, Mehmet ve Meliha Putak polise başvurarak, kızlarının kayıp olduğunu belirtip, Diyarbakır’dan tanıdıkları Yılmaz Akbaba’dan şüphelendiklerini söylediler.

Cesedi, 24 Kasım’da Nif Çayı yakınlarında bulunan Meltem Putak’ın yaklaşık 20 gün önce tabancayla göğsünden vurularak öldürüldüğü anlaşıldı. Putak’ın vücudundan 7.65 mm çapında bir mermi çekirdeği çıkarıldı. Polis, katil zanlısı olduğu sanılan Akbaba’yı arıyor.  

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:22

İLGİLİ HABERLER