Eğitim
  • 24.10.2008 01:14

ÜNİVERSİTELİ KIZLARA SPREYLİ SALDIRI

ESKİŞEHİR'de 2'si kız 3 üniversite öğrenci, sokakta tanımadıkları 4 kişinin spreyli ve sopalı saldırısına uğradı. Yaralanan öğrenciler hastaneye kaldırılırken, polis zanlıların yakalanması için araştırma başlattı.
Olay bu akşam saat 20.00 sıralarında İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı’nda meydana geldi. Sol görüşlü oldukları bildirilen Anadolu Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi 25 yaşındaki Bahar Halis, Çalışma Ekonomisi Bölümü öğrencisi 23 yaşındaki Sevda Bulut ve Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Şan Ararat, kimliği belirsiz 4 kişinin sopalı ve spreyli saldırısına uğradı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken çeşitli yerlerinden hafif yaralanan 3 öğrenci, 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Acil serviste gerekli tedavileri yapılan Bahar Halis, Sevda Bulut ve Şan Ararat daha sonra taburcu edildi. Sokakta tanımadıkları 4 kişinin saldırısına uğradıklarını belirten Sevda Bulut, “Yanımıza yaklaşan 4 kişi hiçbir şey söylemeden ellerindeki spreyi yüzümüze doğru sıktı. Ardından da sopalarla bize saldırdı” dedi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri saldırganların yakalanmasına çalışıldığını, olayı siyasi yönünün olup-olmadığının araştırıldığını belirtti.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:03

İLGİLİ HABERLER