Asayiş
  • 8.12.2021 12:44

Üniversitelinin başını kesen aşçıyla ilgili valilikten açıklama var

Antalya’da aşçı İhsan Güney öğrenci Mehmet Sami Tuğrul’un başını kesmişti! Valilikten katille ilgili açıklama geldi!Antalya'da dün tüyler ürperten bir olay gerçekleşti. Bir yurtta aşçılık yapan İhsan Güney, öğrenci Mehmet Sami Tuğrul'un başını kesti. Türkiye'nin konuştuğu vahşetle ilgili Antalya Valiliği'nden açıklama geldi. İşte son dakika gelişmeleri..

Türkiye, Antalya'da yaşanan vahşeti konuşuyor… Antalya Valiliği, özel bir yurtta kalan üniversite öğrencisini öldüren şüphelinin çeşitli psikolojik rahatsızlıklarının bulunduğunu, 29 Temmuz'dan sonra aylık rutin kontrollere gitmediğinin tespit edildiğini bildirdi.

İŞE 3 AY ÖNCE GİRMİŞ

Valilikten yapılan açıklamada, üniversite öğrencisi M.S.T'yi öldüren şüpheli İ.G'nin, 21 yıldır aşçı olarak çalıştığı ve olaydan 3 ay önce yurtta işe başladığı belirtildi.Şüpheliye, 17 Mart 2020'de düzenlenen doktor raporunda bipolar duygulanım bozukluğu teşhisi konulduğuna dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

UNİPOLAR, DEPRESYON, DEPRESİF NÖBET...

"27 Kasım 2020'de düzenlenen doktor raporunda bipolar duygulanım bozukluğu ve unipolar, depresyon, depresif nöbet tanısı konulduğu, 2 Mart 2020'de hastanede 15 gün yatış yaptığı ve şizoaffektif bozukluk ve bipolar duygulanım bozukluğu ile psikotik belirtisiz manik teşhisi konulduğu, bu tarz hastalıklarda her ay rutin kontrollere gitmesi gerekirken 29 Temmuz 2021'den sonra bir daha kontrole gitmediği tespit edilmiştir. Tahkikat çok yönlü devam etmektedir."

Kepez ilçesi Kültür Mahallesi'ndeki özel bir erkek öğrenci yurdunda aşçı olarak çalışan İ.G. (38), 7 Aralık'ta Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü öğrencisi M.S.T'yi (18), henüz bilinmeyen nedenle yurdun yemekhanesinde öldürmüş, şüpheli olay yerinde gözaltına alınmıştı.

Olayla ilgili "gizlilik kararı ve yayın yasağı" kararı verilmişti.


 

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 8.12.2021 12:48

İLGİLİ HABERLER