Dünya
  • 25.1.2014 00:03

Ünlü aktör duş düşmanı çıktı

Dünyayı kasıp kavuran film serisi Twilight'in yakışıklı başrol oyuncusu Robert Pattinson özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Tüm dünyada büyük beğeniyle izlenen ve gişe rekorları kıran 'Twilight / Alacakaranlık' serisiyle ünlenen ve Hollywood'un en çok kazanan oyuncularından biri olan Robert Pattinson, Christian Dior ile çalıştıktan sonra hayatına dair radikal değişiklikler yaptığını açıkladı.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; ünlü moda markası Dior'un çekimlerinde yer aldıktan sonra hayatının değiştiğini söyleyen yakışıklı aktör The Wall Street Journal adlı gazeteye özel hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Gençlik yıllarından çok pis ve pasaklı biri olduğunu açıklayan Robert Pattinson, hijyene çok dikkat etmediğini, özel bakımlarla hiç uğraşmadığını hatta kızların onun kokusundan rahatsız olup yanından kaçtıklarını itiraf etti.

Yakışıklı oyuncu Twilight ile hayatının değiştiğini ve kadınların ilgi odağı olduğunu ve bu yüzden biraz daha kendine dikkat ettiğini belirtti.

Christian Dior'un bu seneki yüzü olan Robert Pattinson, Dior çekimlerinden sonra artık olgun ve yetişkin bir adam olduğunu fark ettiğini ve kişisel bakımına özen göstermeye başladığını cildi için nemlendiriciler dahi kullandığını belirtti.

gazeteport

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 08:14

İLGİLİ HABERLER