Yaşam
  • 11.4.2021 22:01

Ünlü çiftin kızları Lalin merak ediliyordu! Kime benzediği ortaya çıktı!

Örnek evlilikleri parmakla gösterilen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, magazin gündeminden düşmüyor. 2016'da evlenen ve mutluluklarını geçtiğimiz ekim ayında doğan kızları Lalin'le katlayan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal ilgi ile takip ediliyor. Şu sıralar anne olmanın keyfini çıkaran Sinem Kobal, muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kızının kendisine benzediğini söyleyen Sinem Kobal, "Babası 'Annesine benziyor ama içinden de Kenan bakıyor' demişti. Daha 5 buçuk aylık ama bence de bana benziyor" dedi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'dan hastane çıkışı 'Lalin' ile ilk pozlar

2016'da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ve geçen ekimde kızı Lalin'i kucağına alan oyuncu Sinem Kobal, önceki gün Etiler'de görüntülendi.

18 gün önce doğum yapan Sinem Kobal şaşırttı - Magazin haberleri

Hürriyet'in haberine göre Kobal, "Lalin'i büyütüyorum. Onu seyretmek çok keyifli. Allah isteyen herkese nasip etsin. Şu zor günlerde ben Lalin'in tadını çıkarıyorum. Evimizin neşe kaynağı oldu" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal Çifti Kızları Lalin İle Hastane Çıkışı  Görüntülendi... | Magazin Hattı

Kızının kendisine benzediğini söyleyen Sinem Kobal, "Babası 'Annesine benziyor ama içinden de Kenan bakıyor' demişti. Daha 5 buçuk aylık ama bence de bana benziyor" dedi.

Kenan İmirzalıoğlu Ve Sinem Kobal'ın Kızları Lali'nin Kırkı Çıktı! - YouTube

BAKICIYA KARŞI DEĞİL

Lalin'i kendi büyüttüğünü söyleyen Sinem Kobal "Kendim ilgilenmekten çok mutluyum ama tabii ki yardım almak önemli. Tecrübesi olan annem, arkadaşım ya da bir bakıcıdan ne kadar destek alabilirsem o kadar rahat oluyor. Bebeğe de daha iyi yansıyor. Ama bizim şu an keyfimiz yerinde" diye konuştu.

Kobal, "Oyunculuğa ne zaman döneceksiniz?" sorusuna ise "Henüz erken" cevabını verdi.

Kenan İmirzalıoğlu-Sinem Kobal çiftinden aile pozu - Magazin Haberleri -  Milliyet

2 MİLYON TL'LİK ARAÇ

Öte yandan muhabirlerle sohbet eden güzel oyuncu Sinem Kobal, yeni aracı 2021 model Porsche Macan ile görüntülendi.

2 milyon TL değerindeki otomobili gören muhabirler "Eşiniz Kenan İmirzalıoğlu'nun hediyesi mi?" diye sordu. Sinem Kobal, bu soruya "Hediye değil. Böyle bir arabaya ihtiyacımız vardı" yanıtını verdi.


 

 

Güncellenme Tarihi : 12.4.2021 01:09

İLGİLİ HABERLER