Spor
  • 28.5.2006 14:00

ÜNLÜ İTALYAN KULÜBÜ ANELKA'YA TALİP

İtalyan kulübünün, Fransız yıldızı transfer etmek için Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetim, yeni hocanın vereceği karara göre gelen teklifi değerlendirmeye alacak



Fenerbahçe'de 1.5 sezondur forma giyen ancak istenilen performansı bir türlü sergileyemeyen Nicolas Anelka için sürpriz teklif geldi.

Takımdan ayrılabileceği yolunda açıklamalar yapan ve tekrar İngiltere'ye dönmenin hayallerini kuran Fransız yıldızı, İtalya'nın Inter kulübünün istediği öğrenildi.

Cevap verilmedi
Interli yöneticilerin, Anelka konusunda Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı ancak hem yönetim boşluğu, hem de henüz teknik direktörün belirlenmemesi nedeniyle bu transferin askıya alındığı belirtildi.

Fenerbahçe yönetiminin yeni hocanın vereceği karara göre Anelka'nın takımda kalıp kalmamasını belirleyeceği bildirildi.

Bu arada teknik direktör arayışlarında Hollandalı Co Adriaanse'nin de gündeme alındığı ileri sürüldü. Başkan Aziz Yıldırım'ın ünlü çalıştırıcı ile görüştüğü öğrenildi.

İzmir'den destek geldi

Sarı - lacivertli kulübün İzmir'deki futbol okuluna kayıtlı 250 öğrenci, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda "Büyük başkan bizi bırakma" yazılı pankart açtı.
İstanbul'a gelen futbol okulu öğrencileri, Şükrü Saracoğlu Stadı'nı gezdikten sonra, maraton tribününde toplandı ve Aziz Yıldırım'a sevgi gösterisinde bulundu. Öğrenciler, aileleri ile birlikte statta bulunan Fenerbahçe Müzesi ve Fenerium mağazasının yanı sıra Dereağzı Tesisleri'ni de dolaştı.
Bu arada Fenerbahçeli iki taraftarın Aziz Yıldırım'ın görevini bırakma kararından vazgeçmesi için başlattıkları açlık grevi sona erdi. Serkan Kuş ve Harun Pakkan'ın, kulüp yetkililerinin Yıldırım'ın kararını değiştireceğine ilişkin telkininden sonra ikna edildiği ve daha sonra iki taraftara tesislerde yemek verildiği öğrenildi.

Dernekler toplanıyor

Fenerbahçe taraftar derneklerinin, Başkan Aziz Yıldırım'ın görevine geri dönmesi için yarın İstanbul'da toplanacağı bildirildi. Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye ve Avrupa'daki 100'e yakın Fenerbahçe dernek başkan ve temsilcilerinin katılacağı toplantı, saat 11.00'de Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri balo salonunda gerçekleştirilecek. Bu arada yönetim kurulu da salı günü yapacağı toplantıda gelişmeleri değerlendirecek.

(MİLLİYET)
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:09

İLGİLİ HABERLER