Spor
  • 1.4.2020 15:54

Ünlü kaleci Pepe Reina yaşadığı Koronavirüs dehşetini anlattı

Koronavirüse yakalanan ünlü kaleci yaşadığı dehşeti anlattı!..

Aston Villa’nın kalecisi olan Pepe Reina, “Yaşadığım dehşeti anlatacak kelime bulamıyorum” dedi.

Mart ayı başında Koronavirüsü yakalanan ünlü kaleci Reina, virüsün çok büyük acı ve ızdırap verdiğini anlattı.
Reina, “'Oksijen tükettiğim ve nefes alamadığım bu 25 dakika hayatımın en kötüsüyü. Hayatımda böyle acı çekmedim.” Dedi.
37 yaşındaki kaleci, “Bir ara ne kadar nefes alırsam alayım hiç oksijen gelmiyordu. Makinaya bağladılar çok az nefes alabildim. Korkunç bir acı ve dehşet bir duygu yaşadım. Sanırım yarım saat kadar sürdü. O panik arasında ölümü gördüm ve yaşadım. Gerçekten hayatta böyle bir şey yaşamamıştım” şeklinde konuştu.
O krizi zor da olsa atlattıktan sonra şimdi tecrit odasına alındığını anlatan Reina, virüsün kendisinde ilk olarak; kuru öksürük, ateş ve hiç dinmeyen bir baş ağrısıyla hissettirdiğini söyledi.
Hastaneye gittiği gün nefes sıkıntılarının başladığını belirterek, “Yoğun bakım da çok zor günler geçirdim. Bir ara sanki boğazım tamamen kapanmış gibi geldi. Sürekli nefes almaya çalışıyorum ama hiç nefes gelmiyor. O anlarda yüksek kalp çarpıntısı panik ve dehşet vardı. Bu şekilde 8 gün geçirdikten sonra şimdi hızla düzeliyorum. Herkesi tavsiyem evde kalsınlar dezenfektanlar kullansınlar. Kimseyle temas kurmasınlar” dedi.

HABERVİTRİNİ ÖZEL

Güncellenme Tarihi : 1.4.2020 15:59

İLGİLİ HABERLER