Gündem
  • 31.7.2008 02:15

ÜNLÜ KOMEDYENLERİN TAHTI SALLANIYOR!..

Yıllardır tiyatroculuk yapan ancak son bir yılda ünlenen Komedi Dükkanı'nın mucidi Tolga Çevik başarıdan başarıya koşuyor...
Cem Yılmaz'ı, Ata Demirer'i, Şahan Gökbakar'ı tanımayan yok. Onların yaptığı her iş olay oluyor. İnsanlar projelerine güleceklerini, eğeleneceklerini bilerek gözleri kapalı gidiyor.
Ancak şimdilerde özellikle Cem Yılmaz'a büyük bir rakip var. Çünkü o kişi Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge ile evli olan Tolga Çevik. Yılmaz Erdoğan'ın "Organize İşler" adlı filmiyle tanınan Çevik daha sonra Avrupa Yakası adlı dizide "Sacit" rolünde hayranlıkla izlenmeye başlandı.
TV8'de mütevazi bir bütçe ve tanıtımsız olarak "Komedi Dükkanı" adlı bir program da yapan Çevik'in ünü daha da büyüdü. Tolga Çevik'in bu programı TRT'ye büyük bir paraya transfer oldu. Programı reytinglere girmekte zorlanan TRT'yi zirveye taşıdı. Tolga Çevik'in "Komedi Dükkanı" sezon finalini tam 4 bin kişinin önünde Maslak TİM'de gerçekleştirdi.
Bu başarı Çevik'e, Maksimum Kart reklamlarında da oynaması yönünde teklif getirdi. Şimdi sanatçıya ülkenin her yerinden gösterisi için teklif yağıyor. Ekibiyle birlikte turneye çıkan Tolga Çevik, 6 Ağustos akşamı Kuruçeşme Arena'da 10 bin kişinin önünde gösteri yapmaya hazırlanıyor.

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 07:27

İLGİLİ HABERLER