Yaşam
  • 8.3.2019 20:13

Ünlü manken Elly Mayday kansere kurban gitti

Kanadalı manken Elly Mayday, pençesine düştüğü hastalık sebebiyle 30 yaşında hayatını kaybetti.

25 yaşındayken yumurtalık kanserine yakalandığını öğrenen Elly pes etmedi, tedavi görmeye başladı.Genç kadının ilerleme kaydetmeye başladı ve kanseri yendiğine kanaat getirildi. Ancak talihsiz kadının hastalığı 2017'de yeniden ortaya çıktı.

Elly Mayday kimdir? Elly Mayday neden öldü?

Elly Mayday, 2013 yılında amansız hastalığa yakalandı. Doktorlar, genç modele yumurtalık kanseri teşhisi koydu. Tedavisi olumlu giden Elly Mayday'in hastalığı 2017'de nüksetti ve yeniden tedaviye başladı.

Büyük beden modeli olarak çalışan Kanadalı güzel, dün kansere yenik düştü. Ailesi kızlarının ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Facebook'ta 500 bin, Instagram'da 100 bine yakın takipçisi bulunan ünlü model, vücudundaki kesikleri, yaraları ve ameliyat izlerini sergilemekten çekinmiyordu.

Ailesi kızlarının ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu. Ölüm haberinin ardından arkadaşı Ashley Graham Instagram'da "Elly çok tatlı ve nazikti ve yüzünde her zaman inanılmaz bir gülümsemeye sahipti. Onun etrafında olmayı seviyordum. Bu beni çok üzüyor..." dedi.  Genç kadının ardından pek çok kişi de Ashley Graham gibi aileye taziye mesajında bulundu.

Elly Mayday kimdir? Elly Mayday neden öldü?

 

Güncellenme Tarihi : 11.3.2019 13:56

İLGİLİ HABERLER