Dünya
  • 17.11.2016 00:10

Ünlü markanın elbisesinden fare çıktı

ABD'nin New York kentinde bir kadın dünyaca ünlü Zara markasından aldığı elbiseden gelen kötü kokunun sebebini farkedince şaştı kaldı. Çünkü haftalardır kullandığı elbisede aslında ölü bir fare vardı.

New York'ta yaşayan Cailey Fiesel, Zara'dan 40 dolara satın aldığı elbisenin astarında ölü bir fareyle karşılaştı.Fiesel, elbiseyi satın almasından haftalar sonra, kıyafetten kötü bir koku geldiğini fark etti.

24 yaşındaki Fiesel kıyafeti giydiğinde de bir şeylerin bacağını kaşındırdığını hissedince, elbisenin astarından bir fare ayağının sarktığını gördü.

New York Post gazetesine konuşan Fiesel, "Dondum kaldım, korkudan felç oldum. Küçük bir ayağın astardan sarktığını gördüm. Korkunçtu" dedi.

Fiesel, İspanyol hazır giyim markası Zara'ya dava açtı.

Fiesel ayrıca "Bir şeyin bacağıma sürtündüğünü fark ettim ve astardaki bir dikiş ya da hırsızlığa karşı konulan sensörlerden olduğunu sandım. Ama sensör değildi, bir fareydi" dedi.

Avukatları Fiesel'in yaşadığı duygusal travma ve fare kaynaklı bir hastalık nedeniyle oluşan kızarıklık nedeniyle tazminat davası açtığını belirtti.

Zara ABD'nin bir sözcüsüyse şirketin konuyu bildiğini ve araştırdığını söyledi.

Sözcü "Zara ABD'nin çok sıkı sağlık ve güvenlik standartları vardır ve ürünlerimizin bu sıkı standartlara uyması taahhüdümüze bağlıyız" dedi.

 

(BBC Türkçe)

Güncellenme Tarihi : 17.11.2016 01:06

İLGİLİ HABERLER