Asayiş
  • 1.11.2017 00:19

Ünlü otel sahibine silahlı saldırı

İstanbul’da Kervansaray Otelleri’nin sahibi Selim Sayılgan’ın aracına bir kişi tarafından silahlı saldırıda bulunuldu. Sayılgan'ın yara almadan atlattığı olayın arkasından dolandırıcılık olayı çıktı.

Sarıyer Ayazağa’da Sabah, Kervansaray Otelleri Sahibi Selim Sayılgan, otomobiliyle hareket halindeyken yanına yaklaşan bir otomobilden ateş edildi. Saldırıyı yara almadan atlatan Sayılgan'ın şoförü otomobili durdurup yolun kenarına park ederken, taksici olduğu öğrenilen saldırgan olay yerinden kullandığı araçla kaçarak uzaklaştı.

Saldırı sonrası Sayılgan'ın ihbarıyla olay yerine gelip araştırma başlatan Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları soruşturmada, ateş eden şahısın kimliğini belirlerken olayın neden kaynaklandığını da tespit etti.

Saldırganın yakalanması için çalışmalarını devam ettiren Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro ekipleri, Sayılgan’ın sahibi olduğu şirketlerin geçtiğimiz aylarda halka arzını açıklayıp borsaya açıldığını ve borsada işlem gören firmaya yasa gereği atanan şahısın piyasayı dolandırdığını ve dolandırılan şahıslardan birisi olan taksicinin de bu nedenle Sayılgan'ı olaydan sorumlu tutarak olayı gerçekleştirdiğini tespit etti.

Polisin tespitine göre halka arzla borsaya açılan şirketin başına atanan bağımsız yönetim kurulu üyesi İ.C'nin, piyasada bazı kişilerin yanı sıra Sayılgan'ıda  dolandırdığı, bu nedenle Sayılgan tarafından işine son verilen İ.C.nin dolandırdıkları arasında bulunan taksicinin ‘Borcu sen ödeyeceksin’ diyerek  Selim Sayılgan’dan parasını istediği ancak Sayılgan'ın kendisininde dolandırıldığını öne sürerek ödeme yapmayı kabul etmediği öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 1.11.2017 03:07

İLGİLİ HABERLER