Yaşam
  • 20.5.2013 12:30

Ünlü oyuncu 3 kızla alem yaptı

"Muhteşem Yüzyıl" dizisinin Şehzade Mehmet'i Gürbey İleri, eğlendiği üç kızla birlikte Zilly Pera adlı gece kulübünde mahsur kaldı. Yaklaşık 4 saatlik eğlencenin sonunda mekândan ayrılacakken kapıda gazeteciler olduğu öğrenen İleri, yaklaşık 1,5 saat kız arkadaşları ile birlikte mekânda durum değerlendirmesi yaptı.

HEDEF ŞAŞIRTMAK İSTEDİ

Gazetecilerin gitmesini beklerken mekân görevlilerinin kapatıyoruz uyarısında bulunmasıyla ilginç bir planı devreye sokan İleri ve arkadaşları, mekânı ayrı ayrı terk ederek dikkat çekmemeye ve kaçmaya çalıştılar. O gece tanıştığı kız arkadaşlarını içeride bırakıp dışarıya yalnız çıkan oyuncu, hızla bir taksiye binip uzaklaşırken, hedef şaşırtmak istedi. Ancak planı unutup kendisinden hemen sonra kapıda görünen Gürbey'in kız arkadaşları, deyim yerindeyse bir çuval inciri berbat ettiler.

Mekan kapısında birbiri ardına patlayan flaşlarla neye uğradıklarını şaşıran kadınlar ilk şoku atlattıklarında çareyi birbirlerine sarılıp yüzlerini gizlemekte buldu. Gazetecilerin yoğun soruları karşısında iyice bunalan kızlardan biri, "Ne olur yapmayın, abim duyarsa beni keser. Vallahi yeni tanıştık"' derken, diğer bir kızlar ise yüzlerini gizleyerek, "Bizim onunla bir ilişkimiz yok, biz öğrenciyiz. Bırakın bizi gidelim" dediler.

Kızlardan önce mekandan taksiyle ayrılan Gürbey İleri ise arkadaşlarını beklerken gazetecilerin kendisini fark ettiğini anlayınca koşarak bir otoparka sığındı. İleri, görevlilerin gazetecileri oyalaması ile kaçarak izini kaybettirdi.

 

Magazinkolik

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:10

İLGİLİ HABERLER