Yaşam
  • 9.7.2020 19:23

Ünlü oyuncu gölde kayboldu

Dünyaca ünlü oyuncu Naya Rivera, oğluyla birlikte çıktığı göl gezintisinde ortadan kayboldu. 33 yaşındaki Rivera'dan herhangi bir iz bulunamazken, polis ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor.

'Glee' dizisiyle şöhreti yakalayan oyuncu Naya Rivera, dört yaşındaki oğluyla çıktığı göl gezintisinde ortadan kayboldu.

33 yaşındaki Rivera ile oğlu Josey Hollis, dün California'daki Piru Gölü'ne gitti.

Bir tekne kiralayan oyuncu, oğluyla birlikte göle açıldı.

Fakat saatler sonra polis, tekneyi ve içinde uyuyan küçük çocuğu buldu.

İddialara göre; Naya Rivera ile oğlu Josey Hollis, kiraladıkları tekneyle göle açıldı. Daha sonra da anne ile oğul, tekneyi demirleyip yüzmek için göle girdi. Ama sadece küçük çocuk tekneye geri döndü, Rivera ise ortadan kayboldu.

Yerel polis, Naya Rivera'nın büyük olasılıkla boğularak hayatını kaybettiğini belirtti. Çalışmalar Rivera'nın cansız bedenini bulmak üzerine yoğunlaştırıldı.

Olayın meydana geldiği Ventura kasabasının güvenliğinden sorumlu kasaba polis merkezinin sözcüsü, basına yaptığı açıklamada; "Anne ile oğlu öğlen saatlerinde tekneye binip gölde açılırken görüldüler. Yaklaşık üç saat sonra da gölde gezintiye çıkan bir başka tekne kullanıcısı tarafından Rivera'nın oğlu annesinin kiraladığı teknede uyurken bulundu, fakat annesi yanında yoktu. Belirtilerin gösterdiğine göre genç kadın göle girdi ve bir daha geri dönmedi" dedi.

Naya Rivera - Wikiwand

Polisin yaptığı açıklamaya göre; Naya Rivera'nın 4 yaşındaki oğlu olayı, "Annemle gölde yüzüyorduk, Ben tekneye döndüm ama annem dönmedi" diyerek anlattı. Polis küçük çocuğun, yüzerken can simidi kullandığını tahmin ediyor.

Naya Rivera, 'Glee' Actress, Is Missing at California Lake - The ...

2014 yılında Ryan Dorsey ile evlenen Rivera, 4 yıl sonra boşandı. Güzel oyuncunun bu evlilikten Josey Hollis adında bir oğlu bulunuyor.

Naya Rivera Shops With Ryan Dorsey After Calling Off Divorce

Güncellenme Tarihi : 9.7.2020 19:27

İLGİLİ HABERLER