Yaşam
  • 1.9.2020 00:39

Ünlü oyuncu Haldun Boysan hayatını kaybetti

Bir dönemin efsane dizilerinden Kurtlar Vadisi'nde 'Tombalacı' lakabıyla diziye damga vuran ünlü oyuncu Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kurtlar Vadisi on Twitter: "Petrol ve Büyük İsrail için Ortadoğu'ya giren  Amerika, bölgeyi tanımazken, Rusya kanadı bölgenin ev sahibi. Tombalacı da  bunun farkına varıp, tezgâhı doğu kanadına kuracakken konsey tarafından  infâzı uygulandı.…

Edinilen bilgiye göre, "Maria ile Mustafa" adlı dizinin çekimleri Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan ünlü oyuncu Haldun Boysan, kaldığı otelde kalp krizi geçirdi.

Kurtlar Vadisi - Tombalacıdan Kumarhane Baskını.. - Video İzle - İndir |  videoindirelim.com

Ünlü oyuncu, set çalışanlarının haber vermesi üzerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Baysan, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haldun Boysan (Tombalacı Mehmet) kimdir? Haldun Boysan kaç yaşında, neden vefat etti?

Haldun Boysan kimdir?

Ünlü oyuncu Haldun Boysan 6 Temmuz 1958 tarihinde Ankara şehrinde doğmuştur. Haldun Boysan, Yengeç burcudur. Suzan Boysan ve Aydın Boysan çiftinin oğlu olan Haldun Boysan mutlu bir çocukluk geçirmiştir. Haldun Boysan oyuncu ve seslendirme sanatçısı olarak tanınmaktadır. Haldun Boysan 1.71 cm boyunda ve 89 kilodur. Gözleri kahverengi renktir. Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Kurtlar Vadisi, Egenin Hamsisi, Hercai ve Maria İle Mustafa dizilerinden hatırlayacağınız Haldun Boysan, başarılı bir oyunculuk performansı ile çok değerli bir sanatçıydı.

Haldun Boysan kaç yaşında, neden vefat etti?

Haldun Boysan, dizi çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek 62 yaşında hayatını kaybetti.

Haldun Boysan'ın oynadığı diziler

Sensiz Yaşayamam

Kapalıçarşı

Hesaplaşma

Beni Unutma

Benim Annem Bir Melek

Servet Avcısı

Kendi Okulumuza Doğru

Canım Ailem

Köprü

Dağlar Delisi

Kara Güneş

Hayat Türküsü

Kanlı Hesaplaşma / Silahların Gölgesinde

Selena

 

Güncellenme Tarihi : 1.9.2020 00:28

İLGİLİ HABERLER