Yaşam
  • 4.8.2018 01:51

Ünlü oyuncu nişanlandı

'Mucize' filmiyle sinemaseverlerin büyük beğenisini kazandıktan sonra 'Kertenkele' adlı televizyon dizisindeki performansıyla da adından sıkça söz ettiren Seda Tosun, evliliğe ilk adımını attı.

Yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olduğu müzisyen sevgilisi Eymen Adal ile geçtiğimiz akşam aile arasında gerçekleştirilen sade bir törenle nişanlanan Seda Tosun, beyaz gelinliğe bir adım daha yaklaştı.

Ailesinin İstanbul’daki evinde yakın akrabaları ve aile dostları eşliğinde nişan yüzüğünü parmağına takan Seda Tosun, “Geleneklerimize, örf ve adetlerimize uygun sade bir tören olsun istedik. Allah nasip ederse Kasım ayında evleniyoruz. Darısı tüm bekar arkadaşlarımın başına.” diyerek mutluluğunu özetledi.

Heyecanı dikkatlerden kaçmayan genç müzisyen Eymen Adal ise, “ Ben mucizemi buldum. Onunla yaşadığım her anı son derece kıymetli ve değerli buluyorum.” sözleri ile nişanlısı Seda Tosun’u yere göğe sığdıramadı.

Nişan töreninde annesinin otuz sekiz yıl önce giydiği elbiseyi giyerek annesine duygu dolu anlar yaşatan Seda Tosun’un, zaman zaman gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan nişan kurdelesinin kesilmesinin ardından aile büyüklerinin elini öperek hayır duası isteyen ikili, daha sonra objektiflere poz vererek mutluluklarını ölümsüzleştirdiler.

 

Güncellenme Tarihi : 4.8.2018 01:59

İLGİLİ HABERLER