Yaşam
  • 1.4.2012 00:36

Ünlü oyuncudan eşine öldüresiye dayak!..

Ünlü dizi ve tiyatro oyuncusu Metin Yıldız eşini tekme ve yumrukla darp ettiği gerekçesiyle karakolluk oldu.

Bir televizyon kanalında yayınlanan ‘Alemin Kıralı’ dizisinde canlandırdığı eşini döven Kubat karakteriyle tanınan BKM oyuncusu Metin Yıldız, eşini Elvan Yıldız’ı dövdüğü iddiasıyla geceyi polis merkezinde geçirdi.

Eşi Elvan Yıldız’ı daha önce dövdüğü gerekçesiyle boşanacakları ileri sürülen Metin Yıldız, iddiaya göre, eşi Elvan Yıldız ile birlikte balıkçı lokantasında içki içti. Evlerine dönen çift,  nedeni henüz bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Bunun üzerine Metin Yıldız eşine Elvan Yıldız’a yumruk ve tekme attı. Elvan Yıldız’ın çığlıkları üzerine komşuları ailenin kavgasını polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri Metin ve Elvan Yıldız’ı şikayetçi oldukları gerekçesiyle Bahçelievler Polis Merkezi’ne getirdi. Polislere eşinin kendisini sürekli dövdüğünü söyleyen Elvan Yıldız, darp raporu alınması için Bakırköy Dr Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan kontrolünün ardından polis merkezinde ifade verdi. İfade sonrasında eliyle yüzünü gizlemeye çalışan Elvan Yıldız’ın yüzündeki şişlikler dikkat çekti. Elvan Yıldız, basın mensuplarının sorularına yanıt vermeyerek annesinin evine gitti. Daha sonra ifade veren Metin Yıldız ise çıkışta, “Ben polis çocuğuyum. Bir ağabeyimi ziyarete geldim. Hiç bir şey yok" dedi.

Metin Yıldız, basın mensuplarının eşinizi dövdüğünüz iddia ediliyor sorusuna ise cevap vermedi. Yıldız çiftinin ifadelerinde birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:11

İLGİLİ HABERLER