Yaşam
  • 12.6.2014 21:57

Ünlü oyunculara uyuşturucu gözaltısı

Başkent'te düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında bazı oyuncuların da olduğu 6 kişiden 2'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ankara ve İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Ankara merkezli operasyonda 14 kişi gözaltına alındı.

Emniyette ifadelerine başvurulan oyuncular Ayhan Berk H. ve Kaan Y'nin de aralarında bulunduğu bazı şüpheliler serbest bırakıldı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 6'sı tutuklama talebiyle adliyeye sevk edildi.

Ankara Nöbetçi 23. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki sorgulamada 4 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, "Uyuşturucu temin edip aktarmak"la suçlanan oyuncu Umut K. adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı konularak serbest bırakıldı. Diğer zanlılar Ferhat A. ve Eray B. ise "Uyuşturucu ticareti ve temini" suçlamasıyla tutuklandı..

Erdal Beşikçioğlu gözaltına alındı iddiası bir anda yayıldı

Ünlü tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu’nun uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındığı iddia edildi. Haber sosyal medyada hızla yayıldı. Ancak Beşikçioğlu ile ilgili iddianın asılsız olduğu öğrenildi.

İddiaya göre Beşikçioğlu uyuşturucu operasyonu kapsamında İzmir’de gözaltına alınarak Ankara’ya gönderildi.Haber özellikle sosyal medyada bir anda yayıldı. Binlerce mesajla Beşikçioğlu'nun gözaltına alındığı öne sürüldü.Ancak Erdal Beşikçioğlu'nun gözaltına alındığı iddiası asılsızdı ve ünlü oyuncunun İstanbul'da olduğu oltaya çıktı.

Hürriyet'in ulaştığı Erdal Beşikçioğlu ise iddialara çok şaşırdığını söyleyerek, "“Ben 20 gündür İstanbul’dayım. Şu anda da bir AVM’de alışveriş yapıyorum” dedi.

Beşikçioğlu ayrıca 3 gün önce Ankara Adliyesi’nden ifadesine başvurulmak üzere davetiye geldiğini bunun üzerine İstanbul’dan Ankara’ya gittiğini söyledi.

Adliye’de kendisine ‘torbacıdan uyuşturucu alıp almadığının’ sorulduğunu söyleyen Erdal Beşikçioğlu soruya ‘Hayır almadım’ şeklinde cevap verdiğini belirtti.

İşte ünlü oyuncunun alışveriş merkezindeki fotoğrafı.

Beşikçioğlu, bir polis komiserini canlandırdığı Behzat Ç. dizisiyle geniş bir hayran kitlesi edinmişti.

DİZİ OYUNCUSU GÖZALTINDA

Bu arada dizi oyuncusu A.B.H’nin uyuşturucu iddiasıyla İstanbul’da gözaltına alındığı savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 04:15

İLGİLİ HABERLER