Yaşam
  • 1.5.2006 00:23

ÜNLÜ ROCKÇI HAYRANINA EROİN ENJEKTE ETMEKTEN TUTUKLANDI

Manken Kate Moss'un eski erkek arkadaşı ve Babyshambles grubunun baş solisti Pete Doherty, bilinci yerinde olmayan bir hayranına uyuşturucu iğnesi yaparken çekilen bir fotoğrafı yüzünden dün akşam yine gözaltına alındı.


Polis kaynakları, 27 yaşındaki Doherty'nin dün akşam Londra'nın doğusunda yakalanarak gözaltına alındığını açıklarken, Londra polis sözcüsü, adını vermeden 27 yaşındaki birinin The Sun gazetesinde cuma günü yayımlanan bir fotoğrafla bağlantılı olarak yakalandığını doğruladı. Başka polis kaynakları ise bu kişinin Doherty olduğunu teyit etti.


Fotoğraflardan birinde bilinci yerinde olmadığı görülen ve mutfak zeminine uzanmış bir genç kıza iğne yapıldığı, ikincisinde de sanatçının kendi koluna iğne yaptığı görülüyor.


BBC'nin haberinde ise sanatçının ırkçılık ve İslam karşıtı bir toplantıya katılmasından birkaç saat önce gözaltına alındığı belirtildi.


İngiliz rockçı, Aralık 2005'ten sonra az miktarda uyuşturucu bulundurmak suçlarından birkaç kez sorgulanmış, şubat ayında da mahkeme tarafından, 1 yıl kamu yararına çalışmasına ve uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için tedavi görmesine karar verilmişti. Pete Doherty, bu cezalarla hapisten kurtulmuş, ardından da uyuşturucudan uzak duracağını açıklamıştı.


İngiliz polisi Doherty'nin o dönemdeki kız arkadaşı Kate Moss'u da kokain kullandığı iddiasıyla sorgulamıştı.


Moss'un, Doherty'nin kayıt stüdyosunda kokain kullanırken çekilen fotoğraflarının yayımlanması üzerine, Burberry ve Chanel ile yaptığı sözleşmeler iptal edilmiş, Moss, bu olay üzerine İngiltere'den ayrılmış ve ABD'de bir klinikte tedavi görmüştü.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 06:24

İLGİLİ HABERLER