Asayiş
  • 29.11.2011 10:50

ÜNLÜ ŞARKICI VE OYUNCUYA ŞOK GÖZALTI!

Çete operasyonunda gözaltına alınanların sayısının artabileceği ve olaylarla ilgili aralarında tanınmış organizatör, şarkıcı ve oyuncuların da bulunduğu bazı kişilerin de ifadesine başvurulacağı belirtildi.

HALUK LEVENT GÖZALTINDA
İzmir’de 49 şüphelinin gözaltına alındığı çete operasyonu kapsamında sanatçı Haluk Levent de İstanbul’da gözaltına alındı. Operasyon kapsamında oyuncu Erkan Petekkaya ile organizatör Ahmet San’ın da yine İstanbul’da ifadesine başvurulacağı belirtildi.

PETEKKAYA VE SAN'IN İSMİ NEDEN OPERASYONA İSMİ KARIŞTI
İzmir’de, ’Silahlı tehdit, baskı, yıldırma, işyeri ele geçirme’ suçlarına karıştıkları öne sürülen suç örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonun ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Ünlü isimlerin de karıştığı operasyonda çete elebaşının İzmir’de oturan PKK itirafçısı Diyarbakırlı eski kuyumcu Muzaffer Köse olduğu belirtildi.
İddiaya göre oyuncu Erkan Petekkaya’ya başka bir grup uygunsuz görüntülerinin bulunduğu CD ile para sızdırmak için şantaj yaptı. Petekkaya da şantaj yapan bu gruptan kurtulmak için Köse’den yardım istedi.
Organizatör Ahmet San’ın da Çeşme’de kendisine ait eğlence yerinden kiracılarını çıkaramayınca yine bu gruptan yardım istediği iddia edildi.
Karşılıksız çek ve senetleri nedeniyle birçok kez gözaltına alınan Haluk Levent’in de tefecilerden aldığı parayı ödeyemeyince, sıkıştırıldığı, bunun üzerine Muzaffer Köse’nin ’korumasına girdiği’ iddia edildi. Haluk Levent için gözaltına alınma kararı verildiği belirtildi.
Bu arada Prestij Müzik’in eski ortaklarından Burhan Aydemir’in de benzer nedenlerle İstanbul’da polise ifade vereceği ileri sürüldü.
Öteyandan Muzaffer Köse’nin elebaşı olduğu ileri sürülen suç çetesiyle ilgili İzmir, İstanbul ve Bursa’da polisin operasyonlar yaptığı, şu ana kadar gözaltı sayısının 32’ye ulaştığı, bu sayının 49’u bulacağı bildirildi. 22 şüphelinin İzmir, 15’inin İstanbul, diğerlerinin de Bursa’da gözaltına alınması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 11:51

İLGİLİ HABERLER