Yaşam
  • 12.4.2019 00:51

Ünlü şarkıcının gözyaşları

Şarkıcı Ece Seçkin, Ankara Batıkent’te sokak köpeklerinin zehirlenmesi ile ilgili tepkisini sosyal medyada yayınladığı videoyla gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara Batıkent’te köpeklerin zehirlenmesi olayına ilgili Türkiye’de birçok kişi tarafından tepki gelmişti. Ece Seçkin de sosyal medyadan paylaştığı video ile tepkisini dile getirdi.

Ünlü şarkıcı, "Özür dilerim böyle bir video çekmek durumunda kaldığım için, lütfen hayvanlara zarar vermeyin onlara verdiğiniz şiddet çok büyük günah. Sebepsiz yere hayvanlara yaptığınız şiddet aynı zamanda biz insanlara da yaptığınız bir şiddet" ifadelerini kullandı.

Böyle durumlarda genelde sosyal medyadan uzak kalmayı tercih ettiğini belirten Ece Seçkin, "Çünkü çok etkileniyorum, bu gece de öyle benim için ve uyumam imkansız. Bırakın yemek bulmayı çoğu zaman içecek temiz su bile bulamayan gariban köpekleri açlıklarından vurarak zehirleyen zihniyet. Hiç mi vicdanınız yok, bu kadar mı nefret dolusunuz? Bu şiddeti durdurmanın bir yolunu bulmak zorundayız. Yoksa hepimize yazıklar olsun" şeklinde konuştu

Güncellenme Tarihi : 12.4.2019 00:15

İLGİLİ HABERLER