Yaşam
  • 31.5.2006 17:33

ÜNLÜ TİYATRO SANATÇISINA OTEL ODASINDA DARP

HÜSEYİN EFE
KÜTAHYA - Organizatör Sami Dündar, tiyatro sanatçısı Nilgün Belgün'ü dövdüğü yönündeki iddiaların asılsız olduğunu söyledi.
24-28 Mayıs tarihleri arasında Kütahya'da gerçekleştirilen "Tanıtım ve İndirim Günleri" çerçevesinde sahne alan sanatçı Nülgün Belgün'ün kendisi tarafından otelde dövüldüğü iddialarının tamamen asılsız olduğunu belirten Sami Dündar, "İddiaların tam aksine Nilgün Belgün benim 2 çalışanımı dövdü. Biz şikayetçi olmadık" dedi. Dündar, olayın, tahsis edilen aracın Nilgün Belgün tarafından beğenilmemesi yüzünden başladığını ve sanatçının kendi 2 elemanını darp ettiğini ileri sürdü.
Sami Dündar, "Diyelim ki Nilgün Belgün bir darba maruz kaldı, saldırıya maruz kaldı. Bulunduğu yerde çok sayıda polis var. Bulunduğu otel valiliğe 50 metre uzaklıkta. Eğer dövülseydi polise şikayetini bildirebilirdi. Niçin bunu yapmadı? İstanbul'a gittikten sonra, her nereden edindiyse o darp izlerini veya tırmalama izlerini. Kaldı ki ben o darp izlerini görmediğim için böyle demek durumunda kalıyorum. Böyle lanse edildik. Bin insanın başına bir şey geliyorsa polis merkezi veya yetkililere ulaşır ve bu konuyu şikayet meselesi haline getirir. Olmayan bir şeyi şikayet edemez. Kendisi daha sonra medyanın önünde, bir takım reyting kaygısıyla hareketler yaparak nerelere ulaşmaya çalışıyor? Bunu sormak lazım kendisine. Biz her şeyden önce sanatçılarımızın muhtemel yanlış hareketlerini başkalarına mal etmemek için adli bir tedbir almadık. Oysa darp edilen benim ortağım ve benim elemanlarım. Belgün ve diğer sanatçıların iyiliği için biz şikayetçi olmadık. Hadise Cumartesi günü gerçekleşiyor, bugün ise Çarşamba. Adli soruşturma için bütün avukatlarımız devreye girdi. Darp edilen arkadaşlarım doktor kontrolüne gitti. Ben de burada Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet edeceğim. Bu konuyla ilgili bütün sanatçı arkadaşlarım şahitlik yapmak için hazır bekliyorlar" şeklinde konuştu.
Dündar, Filiz Zenger ve Özge Çalıkan isimli elemanının Nülgün Belgün tarafından darp edildiğini iddia etti.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 05:05

İLGİLİ HABERLER