Yaşam
  • 31.3.2019 20:54

Ünlüler oylarını böyle kullandı

Ünlüler, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına gitti.

NUSRET OYUNU MEŞHUR TUZ SERPME HAREKETİNİ YAPARAK KULLANDI

Restoranında hazırladığı etlere tuz atma şekliyle dünya çapında fenomen haline gelen Nusret Gökçe, oyunu meşhur hareketiyle kullandı. Nusret, "Saltbae" hareketiyle gerçekleştirdiği oy kullanma işlemini "güçlü Türkiye için dedi " yazısı ile sosyal medya hesabından da paylaştı.

RESTORANINDA HAZIRLADIGI ETLERE TUZ ATMA SEKLIYLE DUNYA CAPINDA FENOMEN HALINE GELEN NUSRET GOKCE, OYUNU MESHUR HAREKETIYLE KULLANDI (FOTO: ISTANBUL DHA)

CEM YILMAZ OY KULLANDI

Cem Yılmaz oyunu Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda kullandı.

Oy verme işlemi için geldiği okulun girişinde 'Sizi çok seviyorlar Cem Bey' diyen kişiye Cem Yılmaz, "Sen sevmiyor musun?" cevabını verdi.  Yılmaz, cep telefonunu da oy vereceği sınıftaki görevlilere teslim ederken, "Ama fotoğrafını çekecektim" diyerek espri yaptı.

Oy vermeden önce mikrofona esprili bir şekilde, "Kazanacağız" diyen ünlü komedyen oy verme işleminin ardından, "İçeride uzun süre kaldınız" sorusuna, "İçerde kararsızları düşündüm" yanıtını verdi. Yılmaz, "Hayırlı olsun, yeni bir seçimde görüşmek dileğiyle" diyerek okuldan ayrıldı. İbrahim

CEM YILMAZ OYUNU, BESIKTAS LUTFI BANAT ILKOKULUN'NDA KULLANDI. FOTO:ALI DANAS/ISTANBUL, (DHA)

 

OYUNCU PELİN KARAHAN VE EŞİ BEDRİ GÜNTAY OYLARINI KULLANDI

Oyuncu Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay Beykoz’daki bir ilkokulda oylarını kullandı.

Oy verme işleminin başlamasıyla pek çok kişi erkenden sandıkların yolunu tuttu. Bazı ünlü isimler de oy vermek için sandıklarının bulunduğu okullara gitti. Oyuncu Pelin Karahan da oyunu İstanbul Beykoz’daki Şehit İsmail Kefal İlkokulu'nda kullandı. Ünlü oyuncu oy kullanmaya eşi Bedri Güntay ve oğlu Can ile birlikte gitti. Pelin Karahan ve eşi Bedri Güntay oylarını kullandıktan sonra ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulunarak okuldan ayrıldı.

31 MART YEREL SECIMLERI ICIN SANDIGA GIDENLER ARASINDA UNLU ISIMLER DE VARDI. OYUNCU PELIN KARAHAN VE ESI BEDRI GUNTAY OGULLARI CAN ILE BIRLIKTE BEYKOZ’DAKI BIR ILKOKULDA OYLARINI KULLANDI. (ISTANBUL-DHA)

GÜLŞEN BUBİKOĞLU OYUNU KULLANDI

Yeşilçamın ünlü oyuncusu Gülşen Bubikoğlu oyunu Beykoz'da kullandı. Bubikoğlu, "Ülkeye hayırlı olsun, önemli bir seçim. Hepimiz için güzellikler, demokrasi, iyilikler getirsin diyorum" dedi.

Gülşen Bubikoğlu, Beykoz Sedat Simavi Ortaokulu'nda 1279 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Bubikoğlu, "Ülkeye hayırlı olsun. Önemli bir seçim. Hepimiz için güzellikler, demokrasi, iyilikler getirsin diyorum. Oyumuzu kullandık çok şükür" dedi. Bubikoğlu, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

 

FATMA GİRİK OYUNU KULLANIP MEMDUH ÜN'ÜN MEZARINI ZİYARETE GİTTİ

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik, Bodrum'da oyunu kullandı. Fatma Girik, daha sonra hayat arkadaşı Memduh Ün'ün mezarını ziyaret ederek dua etti.

Şubat ayında hidrosefali nedeniyle İstanbul'da geçirdiği beyin ameliyatının ardından tedavi gördüğü hastaneden taburcu olan Fatma Girik, dün akşam havayoluyla Bodrum'a geldi. Bodrum'un Torba Mahallesi'nde yaşayan Fatma Girik, bugün oyunu kullanmak için sandığa geldi. 1313 numaralı sandıkta oyunu kullanan ve "Herşey güzel olacak" diyen Girik, oyuna sahip çıkmak için İstanbul'dan Bodrum'a geldiğini belirtti. Yakınlarının yardımıyla yürüyen Fatma Girik'e, oy kullandığı sırada bazı vatandaşlar, alkışlarla destek verdi. Fatma Girik, daha sonra merhum hayat arkadaşı ünlü yapımcı Memduh Ün'ün mezarını ziyaret ederek, dua etti.

TURK SINEMASININ USTA OYUNCUSU FATMA GIRIK, MUGLA'NIN BODRUM ILCESINDE OYUNU KULLANDI. FATMA GIRIK, DAHA SONRA HAYAT ARKADASI UNLU YAPIMCI MERHUM MEMDUH UN'UN MEZARINI ZIYARET EDEREK DUA ETTI.(FOTO: MEHMET CAN MERAL BODRUM DHA)

SANATÇI SÜMER EZGÜ OYUNU KULLANDI

Türk Halk Müziği sanatçısı Sümer Ezgü, oyunu Antalya'da eşiyle birlikte kullandı.

Antalya'da oturan sanatçı Sümer Ezgü, oyunu Muratpaşa ilçesi Vali Hüsnü Tuğlu İlkokulu'nda kullandı. Eşi Gülay Ezgü ile okula gelen Ezgü, sandık görevlileriyle tokalaşarak, bir süre sohbet etti. Ezgü oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, Türkiye'de artık belediyeciliğin çok değiştiğini belirterek, "Artık kim gelirse gelsin başarılı olmak zorunda. Ben seçilecek başkanlarımıza, seçimden sonra hizmetlerinde başarılar diliyorum. Bizler de sivil örgütler olarak, sanatçı olarak acaba kentimizde sanat kültürü çalışmalarıyla ilgili neler yapılabilir bilgisi sunarız, paylaşırız. Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Mahalli seçimlerin öneminin son yıllarda daha iyi kavrandığının altını çizen Ezgü, "Bir yerde iktidar, mahalli seçimlerle bağlantılı. O açıdan bence gerek iktidar partisi, gerekse muhalefet partisi yerel seçimlere çok önem veriyor. Bir model oluşuyor. Ülkenin resmi çıkıyor ve buradan genel seçimlere de etkisi olacağı düşünülüyor. O açıdan da sanıyorum kıran kırana bir rekabet var" diye konuştu.

Gülay Ezgü ise sanatçı dostu bir belediye başkanı istediğini belirterek, "Kim seçilirse seçilsin mutlaka sanatın yanında bir belediye başkanı olmasını diliyorum. Herkese başarılar diliyorum. Hepimiz için iyi olsun. Barış olsun, sevgi olsun ülkemize" diye konuştu.

SEZEN AKSU BEYKOZ'DA OYUNU KULLANDI

Ünlü sanatçı Sezen Aksu oyunu Beykoz'da kullandı.

Saat 16.30 sıralarında Sedat Simavi Ortaokuluna gelen Sezen Aksu, oy kullanmak için bir süre sırada bekledi. Bu sırada oy kullanmaya gelen bazı kişiler ünlü sanatçı ile fotoğraf çektirdi. Sezen Aksu daha sonra burada oyunu kullandı. Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan Aksu, "Vatandaşlık görevini yaptım. Hayırlı, uğurlu olsun. Herkes gibi görevimi yaptım. Sade vatandaşız hepimiz." dedi. Murat

Güncellenme Tarihi : 1.4.2019 20:46

İLGİLİ HABERLER