Yaşam
  • 1.10.2018 01:00

Ünlülerden 'Herkes Duysun' Projesi

Birçok Ünlü İsmin Desteğiyle Sokak Hayvanları İçin Gerçekleştirilecek “Herkes Duysun” Projesi...

Son zamanlarda içimize su serpen gelişmelerden biri de sokak hayvanlarına verilen önemin artması oldu. Elbette her daim onları düşünen, önemseyen bir kitle vardı ancak bu kadar gündemimize oturan, büyük etkinlikler çok daha az yapılıyordu. Ekim ayı içerisinde yine sokak hayvanları için düzenlenecek çok güzel bir etkinlik var. 4 Ekim hayvanları koruma gününü de kapsayan hafta içerisinde gerçekleştirilecek etkinliğin ayrıntıları için sayfayı aşağıya indirebilirsiniz.

Amaç sokak hayvanları için farkındalık oluşturacak projeler yapmak

Sokak hayvanları için farkındalık oluşturacak projeler gerçekleştirilmesi amaçlanan projenin kapsamında hayvan hakları konusunda farkındalığı artırmak amacıyla hayvan dostu ünlülerle çalışılıyor.

Herkes Duysun Projesi, Bana Göz Kulak Ol Derneği tarafından gerçekleştiriliyor

Bana Göz Kulak Ol Derneği kurucuları; Özge Özder, Aslı Tandoğan ve Ayça Varlıer. Etkinlikte fiili olarak da yer alacak kurucu isimlerle iletişim kurabilirsiniz.

Herkes Duysun Projesine destek veren ünlülerin fotoğraf ve video çekimlerini Mehmet Turgut yaptı

Mehmet Turgut projeye destek veren ünlü isimlerden; Aslı Tandoğan, Ayça Varlıer ve Özge Özder’in yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Anıl Altan, Begüm Birgören, Bennu Yıldırımlar, Burak Deniz, Gözde Kansu, İpek Karapınar, Keremcem, Melis Birkan, Pelin Akil, Sinan Güleryüz ile hayvan haklarına dikkat çekecek özel bir video ve fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Doğan Duru’nun özel bestelediği ve müziğini yaptığı ‘Herkes Duysun’ şarkısını, Ferman Akgül seslendirdi.

Bugün başlayacak ve 7 Ekim’e kadar İstanbul Cevahir’de yer alacak Hayvan Hakları Çocuk Atölyesi’ne gelecek minikler, Özge Özder ve Ayça Varlıer’den hikaye de dinleyecek.

Etkinliğin müziğini ise Sinan Güleryüz yapacak.

 

 

 

Güncellenme Tarihi : 30.9.2018 20:34

İLGİLİ HABERLER