Yaşam
  • 16.5.2013 16:19

Ünlülerden kandil mesajları

Politika, sanat ve spor dünyasından birçok isim, Regaip Kandili’ni kutladı. İşte ünlü isimlerin sosyal medyada paylaştığı kandil mesajları:

Hilal Cebeci: “Bu önemli kandil gününde bütün dualarınızın kabul olmasını diliyorum Allah her zaman istediklerinizi versin inşallah :) sizi çok seviyorum”

Sezer Öztürk: “Regaip kandilimiz mübarek olsun”

Nihat Doğan: “Kabe ve Mekke olmak üzere,tüm dünyada kılınan namazların hayrına Müslümana ve masuma zulüm eden tüm zalimlerin beli kırılsın. Hayırlı kandiller”

Hakan Şükür: “Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu Mübarek Regaib gecenizi kutlar, dualarımızın kabulünü Rabbimden dilerim”

Gülben Ergen: “Kandil günü Allah herkesin duasını, ibadetini, amaçlarını, hayallerini, isteğini kabul etsin… İbadet kalpte ve icraatta başlıyor sözde değil”

Faruk Çelik: “Regaib, Rağbet etmektir. Bu kandil,milletçe sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe rağbet edelim. Ellerimizi barış ve huzur duasına kaldıralım”

“BEBEK KATİLLERİ VE DESTEKÇİLERİ ALLAH’IN GAZABINA UĞRASIN”

Şamil Tayyar : “Regaip kandiliniz mübarek, dualarınız kabul ve makbul olsun. Bebek katilleri ve destekçileri Allah’ın gazabına uğrasın!”

Ahmet Hakan: “Kandil günü kandil oluruz”

Burhan Kuzu: “Hayır, barış ve kardeşliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz su günlerde imdadımıza yetişen Regaip Kandili tüm İslam alemine mübarek olsun…

Erol Köse: “Bugün, zor günler geçirdiğimiz ama gelecek için hala umutlu olduğumuz şu dönemlerde bir uyanışa vesile olsun”
Özge Ulusoy: "Bu gece güzel kalplerin hayırlı duaları kabul olsun inşallah. Şükretmeyi, temiz kalple istemeyi unutmayın”

“KALP KIRMAK, KÂBE’Yİ YIKMAKTAN DAHA BÜYÜK GÜNAHTIR”

Yılmaz Morgül: “Kalp kırmak, 70 kere Kâbe’yi yıkmaktan daha büyük günahtır (Hazreti Muhammed). Regaip kandiliniz hayırlı olsun. Allah dualarınızı kabul etsin”

Semih Kaya: “Regaip kandilimiz mübarek olsun, hayırlı kandiller”

Funda Arar: “Sevgi olsun, barış olsun, Regaib Kandili her güzelliğe vesile olsun. Hayırlı kandiller”

Meral Akşener: “Regaip kandilimiz mübarek olsun. Cenabı Hak milletimizin yardımcısı olsun. Rabbim herkese son nefeste iman selameti nasip etsin”

Yeşim Salkım: “Kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Güzel bir gün, bugün dualarımız göklere ulaşsın ve Rabbim kabul etsin”

Hande Yener: “Hayırlı kandiller olsun hepimize :)) Allah askının yolundan şaşmayın..İnşallah”

Mustafa Sandal: “Yüce Yaradan tüm dualarınızı kabul etsin inşallah. Sağlık, huzur ve barış içinde yaşamamız dileğiyle”

Cenk Eren: “Savaşların yerini barışın, düşmanlıkların yerini dostluğun aldığı bir dünya diliyorum. Tüm Müslüman aleminin Regaip Kandili mübarek olsun”

Ferhat Göçer: “Ahlak ve edep, aklın dışarıdan görünüşüdür. Kişinin aklı edebi kadardır. Hayırlı kandiller”

Emre Çolak: “Regaip kandiliniz mübarek olsun”

(İHA)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 15:16

İLGİLİ HABERLER