Gündem
  • 30.3.2009 10:38

ÜNLÜLERİN İLGİNÇ SEÇİM YORUMLARI...

Cem Yılmaz:

Obama gibi renkli bir aday arıyorum

Ünlü komedyen Cem Yılmaz oyunu Levent Lütfi Banat İlköğretim Okulu’nda kullandı. İki saat sıra bekleyen Yılmaz'ın bu uzun bekleyişi, oy kullanmak için bekleyen vatandaşlara şov izletti. Ünlü komedyen “Memleketimizin eksiği yok. Her şey on numara. Zenci bir aday olsaydı oyumu ona verirdim. Obama kadar renklisine rastlayamadım” dedi.

Cüneyt Arkın:

Fasa fiso bir seçim

Yeşilçam'ın ünlü aktörü Cüneyt Arkın eşi Betül Hanım'la birlikte oyunu, öğleden sonra Levent Lütfi Banat İlköğretim Okulu'nda kullandı. Bu sene seçim heyecanı yaşamadığı belirten Cüneyt Arkın, "Fasa fiso ne olacak ki. Türkiye'nin hali belli. İşsizlik almış başını gitmiş. O kazansa ne olur, bu kazansa ne olur Birbirimizi aldatıyoruz "diyerek dert yandı.

Mehmet Ali Erbil:

Allah’la benim aramda

Eşi Tuğba Erbil ile birlikte Yeniköy'deki Orgeneral Emin Alpkaya İlkokulu'nda oyunu kullanan Mehmet Ali Erbil seçimini kimden yana yaptığını söylemedi. Erbil "O Allah'la benim aramda. Demokratik bir seçim olmasını istiyorum" dedi. Tuğba Erbil ise üniversite yıllarında kendisinin de sandık başında görevli olduğunu söyledi.

Demet Akalın:

CHP şarkımı çalıyor

Şarkıcı Demet Akalın oyunu Ulus MEF Okulları'nda kullandı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere “siyasetle ilgim yok” diyen Akalın, Beşiktaş Belediyesi'nden memnun olduğunu söyledi. Demet Akalın "CHP benden izin almadan şarkımı kullanmış. Fikir olarak hiçbir partiye yakın değilim. En büyük şikayetim etrafta çok sahipsiz köpek olması" dedi.

Mahsun Kırmızıgül:

Oyum Sarıgül’e gitti

Sanatçı oyunu Şişli Lisesi'nde kullandı. Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılan Kırmızıgül, "Büyükşehir'de kime verdiğimi söylemem. Ama Şişli için oyumu Mustafa Sarıgül'e verdim. Seçimlerde her yere asılan bayraklara ve onlara harcanan paralara çok acıdım. O paralarla 5 tane okul yapılırdı” dedi.

Güncellenme Tarihi : 14.5.2016 23:40

İLGİLİ HABERLER